Aktywne Wpisy
slawomirus +905
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +342
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Za oba zapłaciłam tyle samo, oba miały dojsc jednocześnie - wczoraj.
Pierwszy faktycznie dotarł, drugi przyszedl dziś :D
oba do tej samej miejscowości, adresaci mieszkają 100m od siebie, zawartość identyczna (no, może któryś miał o jedną naklejkę więcej - wysyłałam kartkę na dzień babci i dziadka, która młody osobiście ozdabiał, jedna miała więcej naklejek autkowych, druga serduszek, ale różnica wagi w miligramach co najwyżej).
Poczta Polska nie przestaje zdumiewać :D
Ktoś wie, jak działa tam transport listów?( ͡º ͜ʖ͡º) bo rozbraja mnie i ciekawi mnie skad ta różnica :)
#pocztapolska #kiciochpyta
Listy nie mają gwarantowanego terminu doręczenia.
Adresy może są 100 m od siebie, a czy oba obsługuje ten sam listonosz?
@pokemonowa: No niestety. Znaczy też podejrzewam, że było podobnie jak piszesz. Tylko to nieco zabawne o prostu jest
( ͡° ͜ʖ ͡°)