Wpis z mikrobloga

Tych kuców. xD

@Cineczeq: napisałeś o kimś, kto robił muzykę w czasach gdy ty jeszcze u ojca z jajka na jajko skakałeś.

Poza tym już same te "xD" Cię skreśla :)
  • Odpowiedz
@lofix: No jak zwykle, mam znac jakiś kucy tylko z tego powodu ze pewnie nagrywali punk rock akurat w latach 80 jak mnie na świecie nie było. XD skoro 30 lat temu byli tacy świetni to wśród mojego pokolenia 30 ~ latków tez powinni być znani.
  • Odpowiedz
@Cineczeq: Przeciez to nie kuce. Spawacze to hip hop. A poza tym oni nagrywać zaczęli dopiero w połowie lat 90’, stali sie sławni dopiero pod ich koniec. Gimbus allert ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TommoT1908: No to zamiast wyjaśnić ze to jakies lokalne rapery to mi mówi ze jak nagrywali jak jeszcze mnie nie było. To myślałem ze w latach 80 to jedynie kuce jakiś punk rock xD
  • Odpowiedz
lokalne rapery

@Cineczeq: Oni z Peją nagrywali swego czasu dissy na Liroya. Wojna była na cała Polskę.
Jak to są lokalni raperzy to nie wiem w tym wypadku kto jest nie lokalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cineczeq: nie masz rozumu bo używasz pojęć, któryc nie rozumiesz szczególnie, że jestes z pokolenia, ktore raczej powinno wiedzec co to kuce... moja babcia nie wie co to sa kuce no ale mlody czlowiek z wykopu to chyba k---a powinien wiedziec, nie sądzisz?
  • Odpowiedz