Aktywne Wpisy
Grajox3 +12
SiewcaPatogenu +177
Przyplątał się do mnie pies. Brzydki jak ja #!$%@?ę. Szwendał się po okolicy i bawił się z moim psem od dłuższego czasu i dwa dni temu typ jak wracałam do domu po prostu wszedł jak do siebie i #!$%@?: daj mnie jeść. Wystawiłam mu miskę z żarciem na dwór i wyszedł, ale jak po godzinie sprawdziłam typ się zwinął w kłębek na ganku i poszedł spać. Wieczorem zaczął padać śnieg a typ
drugi typ tych enduro to #!$%@? w dzielnicach domów jednorodzinnych. W miejscach ktore powinny być oazami spokoju, wyjadą ci takie gnoje tym brzęczącym gównem... dzieci ryczą bo się budzą, ty zamiast spokojnie wypoczywać po pracy to słyszysz takie gnidy...
Trochę się nie dziwię że pozniej ktoś tak #!$%@? instaluje linki jako zemsta. Nawet nie chodzi o sam hałas motocykla, tylko o ich podejście. Zazwyczaj to gnojki 18-20 lat, cwaniaczki którzy śmieją się w twarz i „mają #!$%@?” w twoje problemy, jeszcze celowo cię sprowokują i wyśmieją gdy zwrócisz im uwagę.
Gdy się zapytasz takiego gnoja dlaczego nie jedzie na tor to ci powie okej bumer albo inny wysryw. I niech mi ktoś powie że komuś takiemu nie wolno #!$%@?ć? Bo niby dlaczego? #enduro #rakcontent
Komentarz usunięty przez autora
Tor? I są tam jakieś zawody?
Bo wiesz, jak kiedyś na kat. B ćwiczyłem łuk to mówiło się "na placu manewrowym", a nie "na torze"
@Dave987654321: Lepsze hobby to hehe dżoincika z kumplami #!$%@?ć, albo hehe skuć komuś mordę po meczu piątoligowej polonii cigacice.
To jest jakiś monopol na to jaki sport można uprawiać, a jaki nie? Trzeba gdzieś wniosek pisać?
No dobra, a teraz na poważnie. Znasz jakieś
w lesie nie popieram, po ulicy spoko - każdy może, ale powinny być sprawdzane jakieś poziomy natężenia hałasu średniego i maksymalnego, bo zrozumcie, że nikomu nie imponuje jak bardzo ten Wasz motorek warczy
No ale
Może trzeba było o tym pomyśleć zanim się kupiło tę brzęczącą kupę złomu? Jeżeli nie masz gdzie jeździć, to nie należy tego kupować. Według Twojej logiki posiadacze broni mogliby strzelać po lasach, bo np. nie ma w okolicy żadnej ogólnodostępnej strzelnicy.