Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@US17 ogółem materiały okuratne, na plus dla Ciebie, że przedstawiasz Menela w takim "świetle", ale chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że Meksyk powie Knurowi o tym, że go nagrywałeś z ukrycia? Będzie zakaz wstępu do pałacu, a szkoda, bo jest potencjał. No i przygotuj się na solówkę z Jareczkiem :D
  • Odpowiedz
@MarianHohla: ksiek powiedział, że gardzi menelem z boboli, ale wpuszcza go dlatego bo nie ma z kim pogadać nawet. Nie nalegam mam to gdzieś ale miejsce żony jest przy mężu xD
  • Odpowiedz
@US17 Nie, nie. Suchodolski niech w--------a. Nie opłacaj mu tego rachunku, niech jeszcze trochę zdziczeje. Myślę, że jeszcze z tydzień w ciemnościach i będzie gotowy do Choroszczy.
  • Odpowiedz
@US17: no dla mnie to nie brzmi, jakbyś miał to gdzieś. W każdym razie, na Szkolnej jest słabo, ale sprowadzenie nitrowraka to jedna z najgorszych rzeczy, jakie można w tym momencie zrobić (no chyba że jesteś fanem patostreamów, to nie ma o czym mówić). Ja polecam obejrzeć stare filmy Niemca czy Menela, żeby sobie uzmysłowić, co Knur w odpowiednich rękach ma do zaoferowania. Nie żadne kłótnie, dymy czy inne bandyctwa,
  • Odpowiedz