Aktywne Wpisy
GejAnonim +121
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
Imperator_Wladek +643
Uwielbiam wpisy będące wynikiem autofeliato mateckiego (specjalnie z małej)
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Raz na kilka lat jakakolwiek zagada. A jak już, to się stanie to 30 letnia samotna matka. Chociaż raz miałem atencję od: 21 lat 8,5/10. Wszystko zaprzepaściłem, przez bycie mental-celem, z zerowym poczuciem własnej wartości.. Oczywiści ja nie zagaduje, gdyż jestem nieśmiałym piwniczakiem. Uśmiechają się też bardzo rzadko, ale się zdarzy. Chyba nie ma sensu zagadywać do takich które nie dają absolutnie żadnych oznak zainteresowania, gdyż jest to na 99% próba dojechania rowerem na księżyc. A jak u Was?
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #tfwnogf #stulejacontent #blackpill #blackpillraw #przegryw ##!$%@? #redpill #codziennyblackpill #wyjsciezprzegrywu #p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #hipergamia #heheszki #humorobrazkowy #wychodzimyzprzegrywu #wyjsciezprzegrywu
@TestoDepot: Przecież @Blackpill_RAW to Chad.
@programista1992: prawda
@TestoDepot: No tak. Sam pisał, że miał umówione parę spotkań z różowymi przez Tindera, ale stchórzył i do spotkania nie doszło. Z przeciętną twarzą nie udałoby mu się nawet załapać pary.
@AssRock: to prawda.
Ogólnie pisze fajnie i prawdziwe rzeczy, ale jednak okazuje się że to kolejny chad na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@luky1234 Dzięki, ale niską samoocenę nie jest łatwo zmienić
@Blackpill_RAW: no może nie zupełny chad, ale jeśli naprawdę tamta była 8,5/10, a jeszcze coś kiedyś pisałeś, że miałeś chyba dość sporo par na tinderze, to na bank do brzydkiego zdecydowanie ci dalej niż bliżej
Na odwagę co najlepiej wziąć?
@majsterzpolski: Chyba koks. Mnie jakos szczegolnie nie nakrecilo, ale moze dlatego ze normalnie nie mam oporow zeby zagadac, inni sobie chwala jesli chodzi o przelamanie lekow. Inne srodki tez daja boosta ale powykrecaja