Wpis z mikrobloga

Tak widzi mnie większość kobiet.
Raz na kilka lat jakakolwiek zagada. A jak już, to się stanie to 30 letnia samotna matka. Chociaż raz miałem atencję od: 21 lat 8,5/10. Wszystko zaprzepaściłem, przez bycie mental-celem, z zerowym poczuciem własnej wartości.. Oczywiści ja nie zagaduje, gdyż jestem nieśmiałym piwniczakiem. Uśmiechają się też bardzo rzadko, ale się zdarzy. Chyba nie ma sensu zagadywać do takich które nie dają absolutnie żadnych oznak zainteresowania, gdyż jest to na 99% próba dojechania rowerem na księżyc. A jak u Was?
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #tfwnogf #stulejacontent #blackpill #blackpillraw #przegryw ##!$%@? #redpill #codziennyblackpill #wyjsciezprzegrywu #p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #hipergamia #heheszki #humorobrazkowy #wychodzimyzprzegrywu #wyjsciezprzegrywu
B.....W - Tak widzi mnie większość kobiet. 
Raz na kilka lat jakakolwiek zagada. A j...

źródło: comment_G7M3NUjcjf8Q1MyGg4nANAmBKehj0Tlf.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
chad głoszący blackpill?

@TestoDepot: No tak. Sam pisał, że miał umówione parę spotkań z różowymi przez Tindera, ale stchórzył i do spotkania nie doszło. Z przeciętną twarzą nie udałoby mu się nawet załapać pary.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Masz dobry polot w pismie, gdybys mial wiecej odwagi i pewnosci siebie moglbys sporo podzialac, bo wygladu tragicznego raczej nie masz jesli byly oznaki. Nie myslales ubrac sie dobrze i zarzucic jakies towar tak na próbe dla odwagi, ciekawy byłby to eksperyment spoleczny.
  • Odpowiedz
Z przeciętną twarzą nie udałoby mu się nawet załapać pary.

@AssRock: to prawda.

Ogólnie pisze fajnie i prawdziwe rzeczy, ale jednak okazuje się że to kolejny chad na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Pół grama na wieczór dało by Ci duzą pewnosc siebie:) Znam jedna osobe ktora jest bardzo niesmiala i wlasnie w taki sposob sie przelamuje na imprezach, aby chociaz troche zażyć zycia towarzyskiego. Ciekawi mnie jak byłby Twoj rezultat w terenie.
  • Odpowiedz
Chadem to ja nie jestem.

@Blackpill_RAW: no może nie zupełny chad, ale jeśli naprawdę tamta była 8,5/10, a jeszcze coś kiedyś pisałeś, że miałeś chyba dość sporo par na tinderze, to na bank do brzydkiego zdecydowanie ci dalej niż bliżej
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Nie wiem co Ci stary doradzic, masz chyba gorzej niz majac #!$%@? wyglad, bo tam nie masz wplywu na to wiec mozesz sobie odpuscic. Najlepiej byloby spotkac podobna osobe, ale ciezko znalezc miejsca gdzie moga przebywac.
@majsterzpolski: Chyba koks. Mnie jakos szczegolnie nie nakrecilo, ale moze dlatego ze normalnie nie mam oporow zeby zagadac, inni sobie chwala jesli chodzi o przelamanie lekow. Inne srodki tez daja boosta ale powykrecaja
  • Odpowiedz