Wpis z mikrobloga

Czy ktoś ma panele quick step hydroseal ? Czy są wytrzymałe również na rysy np piasek ? Można kłaść w kuchni i przedpokoju ? cały czas mam dylemat kafelki czy panele. Za panelami przemawia komfort w chodzeniu i układaniu. Za kafelkami wytrzymałość. #remontujzwykopem #budowadomu #panelepodlogowe
Megasuper - Czy ktoś ma panele quick step hydroseal ? Czy są wytrzymałe również na ry...

źródło: comment_tWG0GN6rloVFRsrBEdteNiNt4a65ZuI1.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@darowiec a powiedz mi taką rzecz mam na oku model quick step 3580 i on ma ochronę scratch guard - ale to klasa ac4 - czyli nie najlepiej. No a za 50 zł można kupić panele z ac5 i wsumie nie wiem które są lepsze... A i ac6 można za 60 zł. A te quckstepa za 80 i drożej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Megasuper: sorry, 25 :)
Generalnie warto brać firmowe podkłady właśnie dla gwarancji. Cenowo nie odbiegają od konkurencji, a jakość jest serio dobra
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@becvvv: no jak do dziś wszystko dobrze. Tylko jeden mam problem. W podłodze mam rury od c.o i niestety w tych miejscach panele w zimę i lato rozchodzą się i robią się milimetrowe szpary... Nic z tym nie da się zrobić - gość jeden od paneli powiedział aby je skleić i dobić
  • Odpowiedz