#anonimowemirkowyznania Czesc, Pisze z anonima bo jestem bywalcem tagu #przegryw i zaraz byloby darcie p#zdy ze nieruchajacy maja pozwolenia na #bron. No ale wracajac do meritum, szukam jakiegos niedrogiego karabinka na bazie AR15 (do 3500 PLN), raczej z lufą krótką i szynami pod kolimator i chwyt przedni. Raczej bardziej pod strzelanie rekreacyjne niz sportowe wiec spust itd nie maja takiego znaczenia aczkolwiek chcialbym aby bron byla latwa w ewentualnym upgrade. Pozdrawiam
OP: @Magmie: niby dlaczego mialbym chciec? To nie jest moja pierwsza bron. @the_nightfly: No pozdrowilem, co w tym dziwnego xD @Kynterbergow: co? @Emill: czytalem, wszystkie podane tam propozycje to długasy albo bez mozliwosci montazu chwytu. Poza tym, u mnie do 3.5k ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania Weź sobie PACa z Wrocławia, do 3500 masz wybór od 10 do 20", łoże na prawie całą długość lufy i przyrządy składane. Spust ze 3kilo ale łatwo to samemu ogarnąć. Zobacz katalog firmy SVRN. U mnie strzelił gdzieś 1k pestek dopiero, ale trzyma się dzielnie.
ZbożowyDziadek: @AnonimoweMirkoWyznania: przypominasz mi po stylu wypowiedzi tego mirka veritasliberabitvos: a on z pewnoscia nie powinien dysponowac bronia. Z reszta kazdy moze przeczytac jego wpisy.
OP: @gonorrhoea_: @JudzinStouner: @Gandezz: @Jezdziec666: @Kynterbergow: ale wiecie ze mozna byc przegrywem i nie epatowac nienawiscia do wszystkich? To normicka propaganda. Ja mam dobra prace, paru znajomych, sporo hobby w tym strzelectwo a to ze mam ryj jakby mi ktos go przerył z .50BMG to nie znaczy ze nie mozecie mi pomoc
Czesc, Pisze z anonima bo jestem bywalcem tagu #przegryw i zaraz byloby darcie p#zdy ze nieruchajacy maja pozwolenia na #bron. No ale wracajac do meritum, szukam jakiegos niedrogiego karabinka na bazie AR15 (do 3500 PLN), raczej z lufą krótką i szynami pod kolimator i chwyt przedni. Raczej bardziej pod strzelanie rekreacyjne niz sportowe wiec spust itd nie maja takiego znaczenia aczkolwiek chcialbym aby bron byla latwa w ewentualnym upgrade. Pozdrawiam
#strzelectwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
Komentarz usunięty przez autora
XD
J---ć inbe tylko napiszcie mi coś mądrego, chętnie przeczytam :P
Komentarz usunięty przez moderatora
@the_nightfly: No pozdrowilem, co w tym dziwnego xD
@Kynterbergow: co?
@Emill: czytalem, wszystkie podane tam propozycje to długasy albo bez mozliwosci montazu chwytu. Poza tym, u mnie do 3.5k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Magmie: @the_nightfly: @JusTQL: @Kynterbergow: @mac_jg: @nastynas: @Emill: @czeczen123: @gonorrhoea_: @JudzinStouner: @Gandezz: @Jezdziec666: przeczytajcie stare wpisy tego kolesia, szczegolnie
@AnonimoweMirkoWyznania: i co nam do tego xD, jak sobie będzie chcial to i tak kupi, nie ważne czy lawa oburzonych wykopkow bedzie hurrdurzyc czy nie.