Wpis z mikrobloga

#retrogaming #amiga #druk3d #diy Taki hobby projekt, troche dla nauki i zabawy. Próbuję zaprojektować coś co nazwałem "modularnym joystickiem", czyli joyem pod DSUB9 który mozna złożyć samemu z cześci dostepnych bezproblemowo w sklepach. Na razie zaprojektowałem pierwszą obudowę i cześci, pewnie bedzie sporo konstukcyjnych wad, teraz musze wybrac jakas technikę wydruku 3d i potestować, pozostałe potrzebne czeście (które można łatwo dostać):
- przewód dsub9
- kabelki
- sprezyna trigger
- 7 srubek
- twarda sprezyna
- 4 poduszki antyposlizgowe
- 5 mikrostyków
ZawzietyRobaczek - #retrogaming #amiga #druk3d #diy Taki hobby projekt, troche dla na...

źródło: comment_XDXM8i3D7GnwGPeauOck3wTWwaA3vh3S.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@carving85: dlatego do pojedynczej sztuki się nie opłaca, nawet jesli miałbym zrobić kolejne 2 konstrukcje, a takto mi wezmą wyszlifują od razu, chociaż myślałem, że wyjdzie troche taniej koło 800 zł no ale nic, pewnie jakbym poszukał to moze ktos by sie znalazł ale pewnie nie byloby wielkiej roznicy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZaQ_1: ja żadnej drukarki nie m w szafce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma sensu polecać komuś drukarki kto chce wydruk to tak nie działa. Nawet jak za cenę wydruku mógłby jakąś kupić.
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: Największa różnica by była gdybyś zlecił tylko wydruk a obróbkę sam zrobił wtedy to ci mógłbym kilka osób do wydrukowania tego zaproponować i pewnie było by taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Bo też sporo firm co drukuje nie chce się bawić potem w obróbkę tego
  • Odpowiedz