Wpis z mikrobloga

@wicked93: ja ogólnie też bardzo słabo. Moje najlepsze trafy to Firmino 87(gold1), Gomez 87(gold3), Wijalndum 86(gold3). Przeważnie mam gold1/gold2 bardzo rzadko gold 3. Reszta to tragedia.
  • Odpowiedz
@gosolution: Ty chyba nie znasz pojęcia bardzo słabo. Raz g2, później tylko g3 wbijałam nic więcej i najlepszy traf to navas 89 na przepałkę, potem Vela 85 bez nogi, kilka 84 co wszystko leży w klubie i reszta poniżej 84...
  • Odpowiedz
@Geneksix: jak na tyle edycji co grałam to nie było tego sporo. Bo tylko w tej w końcu coś poleciało. Ani raz w życiu nie dostałam picka do składu, to jest chore. Dlatego też następnej edycji nie kupuję, a w obecnej sprzedaję wszystkie wypracowane coinsy.
  • Odpowiedz
@Roxi5017: z tego co pamiętam to nie grasz każdej edycji ale i tak masz picki tragiczne. Ja nie mogę narzekać na paczki bo tam trafiiłem np 3 razy Kyliana który kosztował 1mln+. Dodatkowo pamiętam, że masz Dembele UCL i Kante chyba, coś tam też trafiłaś xd
  • Odpowiedz
@gosolution: edycję gram każdą, nie gram każdej LW, bo nie widzę sensu jak widziałam jakie mam picki, a to różnica. Picki zniechęcają do grania kolejnej LW skoro zawsze jest szrot, nie należę do masochistów.

Z paczek tylko w tej edycji coś wpadło (gram od 13stki, ale regularnie od 15stki w fut), w poprzednich dostałam AŻ raz bramkarza wartego 100k, tak reszta góra 20k warty traf raz na jakiś czas. Ani
  • Odpowiedz