Aktywne Wpisy
Ytarka +32
Mam #pytaniedoeksperta.
Skąd ta wendeta, szok i niedowierzanie w sprawie #afera z #fotobudka?
Czy ktoś został w tej sprawie zdradzony i to jest potwierdzone info, czy po prostu ludziom #!$%@?, bo zobaczyli zdjęcie siura w ustach i postanowili dokonać zemsty w imię #!$%@?? Xdd
Drugie równie istotne pytanie, do bywalców takich bud - czy przed wejściem jest jakaś informacja o wyrażeniu zgody na publikację zdjęć?
#pytanie #kiciochpyta #historiajednejfotografii #logikaniebieskichpaskow #
Skąd ta wendeta, szok i niedowierzanie w sprawie #afera z #fotobudka?
Czy ktoś został w tej sprawie zdradzony i to jest potwierdzone info, czy po prostu ludziom #!$%@?, bo zobaczyli zdjęcie siura w ustach i postanowili dokonać zemsty w imię #!$%@?? Xdd
Drugie równie istotne pytanie, do bywalców takich bud - czy przed wejściem jest jakaś informacja o wyrażeniu zgody na publikację zdjęć?
#pytanie #kiciochpyta #historiajednejfotografii #logikaniebieskichpaskow #
Chłopak zerwał ze mną tydzień przed wyjazdem na urlop.
Związek niedługi, spontaniczny wyjazd i spontaniczne zerwanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczoraj mi to oznajmił, powiedział ze może mi oddać loty lub zwrócić kasę za hotel (on płacił za jedno, ja za drugie) ale oczywiście powiedziałam, ze nawet nie będę tego komentować, zapłaciłam za drinka i wyszłam.
Koleżanki mówią ze jednak powinnam przyjąć ten hajs, ze honor honorem, ale to była jego decyzja.
Co myślicie, powinnam wziąć te pieniądze czy jednak unieść się duma i olać zmarnowaną kasę?
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazek #zalesie
Komentarz usunięty przez autora