Aktywne Wpisy

zielonzielon +272
Ynfluencer +66
Po ośmiu latach związku wygarnąłem po całości i zwyzywałem swoją dziewczynę okropnym pakietem obelg. Nigdy żadnej dziewczynie nie powiedziałem takich rzeczy. Teraz jest mi okropnie i czuję się do dupy, ale kto w ogóle zwracałby uwagę na uczucia faceta.
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za

Co niektórzy Analitycy w bankach wiedzą już że stopy się zmienią. Pytanie o ile?
@opk20
Przykładowo ING zmieniło ofertę i zmieniło ostatnio prowizje. firma leasingowa która ma finansować jednana zwiekszych dostaw w styczniu zwleka z podpisaniem do 9. Coś wisi w powietrzu
Komentarz usunięty przez autora
Na 300 000 zł kredytu ( atakich jest pełno w dużych miastach) jak stopy procentowe wiboru poszły by o 6 % w góre to na racie idzie to 1100 zł
mało kto na hipotece przeżyje taki skok. Bo to jest 132 00 zł w skali roku, doliczyć podwyżki śmieci i prądu i kalkulacje inwestorów na warsztaach inwestowania w
@karrelo: Mi chodziło o 25pp, ale był to sarkazm spowodowany codziennym wrzucaniem na Mirko tego tematu. Codziennie ktoś gada z kimś kto akurat poznał decyzję RPP i ujawnia ją casualowo losowym mirkom aby się podzielili w internetach.
@1234AQ: #!$%@? jakieś zawody ze @Scaab em w trollingu uprawiasz?