Wpis z mikrobloga

Tak z ciekawości: jak mieć dużo obserwujących na IG? Zakładając, że masz dobry ryjec jako facet. Ciekawi mnie to, bo sam mam tam jakaś setkę, ale to są ludzie, których w 90% znam, choć mimo wszystko te 10% to nie wiem kto to jest i zaczęli mnie obserwować jak jakieś zdjęcie wrzuciłem. Ludzi co mają np 500, czy 1000 obserwujących, to skąd ich wzięli, bo już się chyba skończyły czasy, że na grupach na fejsie robiło się akcje f4f i raczej nie mają tyłu znajomych? Czy może to kwestia lajkowania wszystkich zdjęć jak leci tam gdzie jest ta lupka lub w ogóle obserwowania każdego profilu po kolei licząc, że ktoś mnie też zaobserwuje?
#socialmedia #instagram
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JEST-SUPER Przede wszystkim nie możesz obserwować więcej niż 500 ludzi, potem codziennie dodawać na instastory relacje przynajmniej 4-8 dziennie, lajkowac i pisać komentarze innym użytkownikom, no i głowie zainteresować swoim kontentem ludzi którzy maja Cię oglądać. To tak w szybkim skrócie :)
  • Odpowiedz
@vontempsky: @Matemit: @Przedmaranczowy_nick: @taki_tomek: no właśnie takie powiedzmy zwykle profile, nie jakichś blogerek, czy modelek instagramowych nastawionych na rozgłos, niewrzucają ani tony zdjęć z przeróżnymi tagami, zdjęcia jakie mają to też nie jakieś z super wypraw, tylko takie po prostu z imprez , w lustrze, z koleżankami, a mają np właśnie 500 obserwujących. No chyba, że po prostu jest mnóstwo facetów na IG, którzy
  • Odpowiedz