Wpis z mikrobloga

Masz xboxa one, one s lub x? Musisz też mieć do niego pada. Jak znajdziesz chwilę usiądź wygodnie i połóż oba kciuki na analogach pada, lewy na lewym, prawy na prawym. Trzymając cały czas prawy kciuk na analogu przenieś lewy kciuk z analoga na krzyżak, jednak nie kładź palca na krzyżaku tylko trzymaj go w powietrzu na takiej samej wysokości jak prawy kciuk na prawym analogu...

Niewygodne w hcuj?
W ten sposób nie da się grać?
Kto to kurła wymyślił?

No to teraz wyobraź sobie, że użytkownicy Playstation mają tak na co dzień bo ktoś postanowił umieścić właśnie w tym miejscu lewy analog i muszą z tym żyć a my się tylko wygłupiamy i w sekundę możemy przenieść lewy kciuk w jedyne właściwe dla niego miejsce, czyli na lewy analog ( ͡° ͜ʖ ͡°) W związku z tym proponuję byśmy byli dla nich bardziej wyrozumiali, teraz już wiecie przez co muszą przechodzić... Tym bardziej, że jak już pewnie wszyscy wiecie, oni wciąż płacą za Wiedźmina 3 i GTA V i jakby dramatów było mało nigdy nie mieli żadnej części Forza Motorsport i Forza Horizon ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#xboxone #ps4 #konsole
rbbxx - Masz xboxa one, one s lub x? Musisz też mieć do niego pada. Jak znajdziesz ch...

źródło: comment_vzWVifJbhl7U9VP2DsdAe8XfDTnDzHDv.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hekktik: O ja prdlę jakim smutnym trzeba być by wylewać hejt na forum ze śmiesznymi obrazkami w sobotni dzień i dodatkowo okrasić to gimbusiarskim iksde. Co za różnica czy to dzień sobotni czy dzień wtorkowy? Co znaczy w ogóle sobotni dzień i w jakim to języku? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Maść, dużo maści polecam przyjacielu...
  • Odpowiedz
@rbbxx: Jakoś pad od PS4 bardziej mi przypasował od pada Xboxowego, po prostu kwestia wyćwiczenia rąk. Czyżby seria FM i FH która jest stricte zręcznościówką jest aż tak wartościowa aby kupić dedykowaną konsole? Od takich gier mam komputer stacjonarny, PS4 do sporadycznego grania.
  • Odpowiedz
@hekktik: Nie idź tą drogą przyjacielu. Napisałeś tu trzy proste zdania, typowe dla nieprzesadnie rozgarniętego 12 latka, a mimo to zawarłeś w nich tyle hejtu.
  • Odpowiedz
@rbbxx Tak na poważnie nigdy nie czailem narzekań na pada którejkolwiek z konsol, oba są wygodne i od razu się człowiek przyzwyczaja, chyba, że ktoś ma ogranicza koordynację ruchową, wtedy w pełni rozumiem ( ͡º ͜ʖ͡º) Jedynie czego chciałbym w padzie od PS to podpisania R2/L2 jako RT/LT ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@rbbxx: ja właśnie tego nie rozumiem, dlaczego pozycja prawgo kciuka na padzie od xboxa jest wg was naturalna a lewego na padzie od PlayStation nie, skoro mam dwie takie same dłonie?
  • Odpowiedz