@speed_i: Panie, toć to nieskazitelny człowiek! W końcu telewizje na nogi postowił, a nie jak te szabrowniki pieprzone ha tfu z PO-PSL, co tera w Tefałenie na kawę chodzą i plotą głupoty.. Zawsze trafio się zdradzieckie mordy, co to na dobry rząd chcą zamach robić!! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Synek, powiedz mi... Kto tyle doł?? ¯\(ツ)/¯
@speed_i: tak naprawdę może mówić cokolwiek co tylko chce, najgorsze rzeczy i tak by nie poniósł żadnych konsewkencji bo poliaczkom to można nasrać na klatę a ci jeszcze podziękują polnadstronk.jpeg
@speed_i: mnie zawsze zastanawia, jak on się z bratem dogaduje, jak sobie np. życzenia na urodziny składają. Kto kogo bardziej szkaluje, czy plują sobie do pomidorówki jak jadą do mamy na obiad itd.
Jacek Kurski możliwa. Źródło: tvn24.pl Z tym Wehrmachtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi. Opis: słowa, które według dziennikarzy Tomasza Lisa, Wiesława 26 KB (2997 słów) - 20:28, 5 cze 2019
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze trafio się zdradzieckie mordy, co to na dobry rząd chcą zamach robić!! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Synek, powiedz mi... Kto tyle doł?? ¯\(ツ)/¯
A zresztą, co ty to wiesz. Młodyś jeszcze,
możliwa. Źródło: tvn24.pl Z tym Wehrmachtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi. Opis: słowa, które według dziennikarzy Tomasza Lisa, Wiesława
26 KB (2997 słów) - 20:28, 5 cze 2019