Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
P.s w sobotę nie mogę umówiłem się z potencjalnym odbiorca - zarobię parę stowek to może nie będę pierwszy raz pod kreska. Słowa. Trzymacie się tam przedsiębiorcy xd
#pracbaza #zalesie #bekazpisu #jdg #przedsiebiorczosc
Pora iść na etat jak sobie nie radzisz
@DulGukat: pięknie napisane, dam Ci plusa za to :)
@Iudex: a ty to na serio? co to ma wspólnego z biznesem? pewnie patrzysz przez pryzmat swojego biznesu , to podpowiem słowo klucz - efekt skali
Komentarz usunięty przez autora
Trzeba by robić inne akcje uświadamiające. Np. zaprosić pracowników pokazać plik pieniędzy na wypłatę i przy nich odliczyć resztę dla państwa.
@boryspo: ale p--------z aż boli.
UK: 30000GBP rocznie. To jest już całkiem dobry hajs w UK. Jeśli dwie osoby tak zarabiają (a co dopiero jedna więcej) to żyją naprawdę bardzo spoko.
2500 brutto miesięcznie. 2805 brutto brutto (koszt pracodawcy). 1995 netto. To kwota za którą osoba jak chce to nawet wynajmie i opłaci samodzielnie 3 pokojowe mieszkanie w mieście innym niż Londyn, naje się i jeszcze pojedzie na wakacje, utrzyma
niech bombelki majo. czuje sie ojcem dwunastki.