@Marshalist: trzeba będzie zobaczyć, jakieś BBC jest w canal+ platforma, a jak nie oni to, jakoś w sieci się poszuka, bardzo lubię filmy z Draculą, wersję brytyjską z chęcią zobaczę ;)
@Marshalist: tak teraz czytam The series was broadcast and released on BBC One and Netflix, and consists of three episodes. czyli jak jest netflix to i powinno być u nas, niby szkoda, że 3 odcinki, ale 1 odcinek to 90 minut, czyli typowy brytyjski miniserial ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@nightrain: oglądałem wczoraj pierwszy odcinek. Włączyłem tak bez przekonania bo czułem się średnio dzień przed powrotem do pracy po kilku tygodniach wolnego. Poprawił mi humor znakomicie. Super zrobiony i wyśmienity humor. Zdecydowanie warto!
źródło: comment_AIogAFvmOnTCApGbT5riBfzTip4ZykR4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_ZSgQRdfH9vLONSvOulWWVaD8BDKnx6Ev.jpg
PobierzThe series was broadcast and released on BBC One and Netflix, and consists of three episodes.
czyli jak jest netflix to i powinno być u nas, niby szkoda, że 3 odcinki, ale 1 odcinek to 90 minut, czyli typowy brytyjski miniserial ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://upflix.pl/aktualnosci/drakula---zwiastun-i-data-premiery-material-od-netflix-polska-2019-12-13
źródło: comment_ps0xE97iPKaOsZ3qKpvNpd4TxZuoK5Wr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_NAjcCzPu2PNibHexnFQv6hmKNsblwoVy.jpg
Pobierz