Wpis z mikrobloga

czy ktoś wie, czy na youtube jest jakaś fajna seryjka, gdzie koleś pokazuje jak wychodzić z elo hell jako jungler? Znajduje pojedyncze filmiki, ale chciałbym widzieć jak koleś przechodzi np. z iron do playtyny. Sam jest gIV obecnie
#leagueoflegends
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@opolski: ap jungla tzn coś jak eko? Obecnie sobie gram warwickiem, ale idzie mi tak pół na pół czyli stoję w miejscu :D

może być jeszcze elise? CO jeszcze jest ap jungle dobre w dzisiejszej mecie?
  • Odpowiedz
@dymitrop: Nie ma co oglądać takich filmików, ludzie nawet w diamencie popełniają dużo błędów a rzadko się do tego przyznają tylko próbują się głupio tłumaczyć ;) Oglądaj sobie Jankosa - Jeden z najlepszych junglerów na świecie. Dobrze tłumaczy co i dlaczego robi. Do tego filmiki ma fajnie poucinane więc nie marnujesz czasu żeby oglądać jak biega między campami.
  • Odpowiedz
@ReeDeeMeeR oglądanie biegania między campami jako jungle main wcale nie jest stratą czasu. Wielokrotnie przez to, że ma filmiki ucięte musiałem pauzowac filmik żeby zobaczyć które campy robił I dlaczego.
  • Odpowiedz
@ReeDeeMeeR: jankos na filmach nie tłumaczy absolutnie nic. Oglądając jego firmy nie wyciagnissz żadnej nauki.
Nawet jak wrzuca pathing w junglii to nie mówi dkaczego taki tylko wrzuca mapkę że strzałkami.
  • Odpowiedz
@opolski: ma dobry snowball, silne early, dobry clear i push, jeżeli gra nie jest 0:20 to może wrócić do gry, może solo smoki i baron z odpowiednimi itemami no i przede wszystkim jest łatwy. Dla mnie idealny pick na golda. Sam tym na jungli pykam.
Ew nocturne. Podobnie jw ale łatwiej i szybciej zdejmuje adc i apc i lepiej gra mi się nim niż yi. Pod cdr w domi drzewku
  • Odpowiedz