Aktywne Wpisy

elo_kebab +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +90
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Patrząc na tę figurkę zacząłem myśleć, że open world z Ciri w roli głównej w klimacie japońskiego folkloru, samurajów i ogólnie japońskich wierzeń mogłby być całkiem interesującym pomysłem na RPG'a, tym bardziej że japońska kultura jest bardzo ciekawa, Ciri otwiera całą masę możliwości na rozszerzenie uniwersum wiedźmińskiego nawet w tak absurdalny sposób.
A kto wie czy ta figurka nie jest jakimś puszczeniem oka w strone tego jaki mają pomysł na następną gre w uniwersum Wiedźmina?
Możliwości multum nawet w samym świecie Wiedźmina, mogą skoczyć 300, 1000 lat do przodu albo do tyłu, albo eksplorować inne części świata, chociażby Nilfgaard. Sam jestem ciekawy co dostaniemy następnym razem, bo to że po Cyberpunku będzie kolejna gra z uniwersum Wiedźmina to chyba pewne tym bardziej że będą chcieli wykorzystać bum na Wiedźmina który podejrzewam że się jeszcze zwiększy przy okazji kolejnych sezonów.
#gry #wiedzmin #wiedzmin3
źródło: comment_rNNZLAUtBiaPeOPcAIC3uKNILFC2UH4m.jpg
Pobierz@Nuker: zwłaszcza, że to nie jest pierwsza taka figurka, jeszcze jest Geralt Ronin ;)
mam nadzieje, że cos tam po cichu majstrują totalnie nowego i innego
japońskich wierzeń
Boże jak ja bym chciał to zobaczyć. Przecież trzaski pękających dup ludzi od "hurr durr słowiański wiedźmin" by wywołały globalne trzęsienie ziemi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)