Aktywne Wpisy

mickpl +285
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa

Habebok +22
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
źródło: IMG_20241106_094120
Pobierz

źródło: comment_IMUV3vxiMfGiZZOOuBiQwZODBNgOf4cS.jpg
PobierzEee...
Bez problemu sobie poradzisz. A railjacka nie musisz mieć wybudowanego, by grać te misje jako członek załogi. Nawet to fajne więc polecam ;p
Po prostu chciałem mieć wszystko na maxa ;)
A poza tym, i tak pewnie będzie to zmieniane więc specjalnie bym się do tego nie przywiązywał.
Bardziej opłaca się solo. Dałem radę ponad 200 punktów w godzinę. Z tym, że samemu nudno w ch#, więc częściej grałem z randomami.
źródło: comment_AT2uZb1vRtCC14AmQ6ebRzOirCz2Q7gA.jpg
Pobierz