@Perse: OMG LOL LMAO, WTF, podłączasz myszełe i robisz w tym czasie herbatę, nie cukrzysz tylko wyruszasz po miód do okolicznej gminy na tereny wiejskie i szukasz pszczelarza. Świeżego miodu nie ma bo jest zima, pszczelarz ma tylko skrystalizowany to myślisz sobie, że nie przyszłaś na marne. Więc czekasz do wiosny w stodole, żywisz się złapanymi przez zaprzyjaźnionego kota myszami, srasz do wykopanej dziury w ziemi a myjesz się w
@januszdoe: Serio? Liczących się topowych producentów jest kilku. Oni wyznaczają trendy. Cała reszta idzie za nimi.
Mało tego. Chcę iPhone'a, bo mam cały ekosystem, bo korzystam od lat, bo łatwiej, bo przyzwyczajenie, bo prestiż. Mam wybór? Nie mam, kupuję bez gniazda, bo tylko takie są.
N a prawdę wierzysz w iluzję wyboru? To producent narzuca to, co ma Ci się podobać, bo jemu się opłaca.
nie uzywa sie jej z podlaczonym kablem, tylko bezprzewodowo, przez co bateria sie nie uszkodzi.
@maly_ludek_lego: To jest telefon Alcatel z 1998 roku, że nie została ogarnięta jeszcze elektronika zasilania do tego stopnia, żeby umieć bezpiecznie zarządzać ładowaniem?
@FLAC: > @Ralphisko: tak samo dali tam port ładowania od spodu, jak szyny danych przy szynie napięcia 12V w laptopach, tak aby najmniejsze zwarcie paliło procka. No zamiast zrobić jak ludzie separację masą to nie, niech się pali procesor.
Ale komentujemy położenie gniazda ładowania, a nie ścieżek na płycie.
@Ralphisko: jeśli kupię iphona i stwierdzę że jest gorszy od androida to jaki będzie system wyparcia? Bo stać mnie, to co innego napiszecie,
@jamtojest: Ale o czym ty chcesz rozmawiac, ty nie masz o tym zielonego pojecia, to jest mysz, a nie laptop, ktory nie jest poruszany podczas uzytkowania, tu nie ma zastosowanych tych samych kondensatorów, to jest zupelnie co innego to po pierwsze, a po drugie sprzet ma byc jak najprostszy, z mentalnoscia typu "NO BO TO TRZEBA WIEDZIEC" radze cofnac sie do lat 70 i kart perforowanych. Masz tu trzy alternatywy
Ja p------e, ledwo dotarłam do końca:D nie miałam pojęcia, że to taki wrażliwy temat i rozpętam taką wojnę:D ja tego komputera używam do rysowania i głównie posługuje się penem z mojego tabletu, ale czasami potrzebuje też myszki i po prostu rozbawiła mnie wczoraj lokacja tego portu. Nie znam się na komputerach, ale trochę ogarniam czy jakies rozwiązanie jest sensowne czy nie i to moim zdaniem jest srednie:D ale bez jaj, nie myślałam,
@RubinWwa EJ ale nie obrazajcie się, że co ktoś może wiedzieć bo go nie stać na taki komputer. Każdy ma swoje zdanie. Mnie stać i nadal mi się to rozwiązanie nie podoba. Tu nie chodzi o zasobnośc portfela, ale o opinię. I chyba można mieć własną?
@RubinWwa: O k---a, ten wywód sobie zapiszę. Elektroda mocno xD
@jamtojest: Ale o czym ty chcesz rozmawiac, ty nie masz o tym zielonego pojecia, to jest mysz, a nie laptop, ktory nie jest poruszany podczas uzytkowania, tu nie ma zastosowanych tych samych kondensatorów, to jest zupelnie co innego to po pierwsze, a po drugie sprzet ma byc jak najprostszy, z mentalnoscia typu "NO BO TO TRZEBA WIEDZIEC" radze
#apple #imac
@restecp: Tak jest. Dlatego obniżają koszty wmawiając, że to lepiej dla klienta.
Świeżego miodu nie ma bo jest zima, pszczelarz ma tylko skrystalizowany to myślisz sobie, że nie przyszłaś na marne.
Więc czekasz do wiosny w stodole, żywisz się złapanymi przez zaprzyjaźnionego kota myszami, srasz do wykopanej dziury w ziemi a myjesz się w
@januszdoe: Serio? Liczących się topowych producentów jest kilku. Oni wyznaczają trendy. Cała reszta idzie za nimi.
Mało tego. Chcę iPhone'a, bo mam cały ekosystem, bo korzystam od lat, bo łatwiej, bo przyzwyczajenie, bo prestiż. Mam wybór? Nie mam, kupuję bez gniazda, bo tylko takie są.
N a prawdę wierzysz w iluzję wyboru? To producent narzuca to, co ma Ci się podobać, bo jemu się opłaca.
@jamtojest: słowo klucz. CHCESZ a nie musisz, jak nie kupisz to nie umrzesz. Czaisz to?
Komentarz usunięty przez autora
@maly_ludek_lego: To jest telefon Alcatel z 1998 roku, że nie została ogarnięta jeszcze elektronika zasilania do tego stopnia, żeby umieć bezpiecznie zarządzać ładowaniem?
Ale komentujemy położenie gniazda ładowania, a nie ścieżek na płycie.
@Ralphisko: jeśli kupię iphona i stwierdzę że jest gorszy od androida to jaki będzie system wyparcia? Bo stać mnie, to co innego napiszecie,
Czasami na xkomie w promce idzie wyłapać
@jamtojest: ma, i bylo to tlumaczone wielokrotnie
I pytanie drugie. Czy Apple ma swoich klientów za debili, którzy kupują bezprzewodowy sprzęt, żeby z niego korzystać z kablem?