Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +323
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +276
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Nie no, tu nawet zbędę są jakiekolwiek porównania. Aby osiągnąć sukces w FM'ie, zwłaszcza słabiutkim klubem, to trzeba wiele czasu. A to długi, a to zarząd komisaryczny, a to wyłowiona perełka na której chcieliśmy zarobić miliony postanawia odrzucić propozycję przedłużenia kontraktu i odchodzi na wolny transfer, a to wonderkid zrywa więzadła itp itd (nie mówiąc o taktyce, gdy np nie idziemy
Bo ja przeczytałam najpierw tekst na żółto i mi to zepsuło cały experience
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Marek1991: Jestem uzależniony od tej roboty. Kto nigdy nie prowadził drużyny w FM'ie, ten nie ma pojęcia o czym piszę. Ściągnąć do zespołu jakiegoś nastolatka z brazylijskiej favelii, potrzeć jak się rozwija, odgrywa coraz większą rolę w zespole, pierwsze powołanie do kadry, otrzymanie opaski kapitańskiej,
Każdy zawodnik ma przydzielony określony potencjał, jego optymalny rozwój zależy od szeregu czynników - czy nie złapie poważnej kontuzji, czy będzie trenował na porządnych obiektach i pod okiem fachowego sztabu itp itd. Dużą rolę odgrywają też sukcesy drużyny w jakiej gra, jak zdobywasz regularnie Mistrzostwa i dochodzisz daleko w LM, to