Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

{Słońcesław z oddziału Białych Wojów Swaroga}

@Mescuda: haha
Nie no, tu nawet zbędę są jakiekolwiek porównania. Aby osiągnąć sukces w FM'ie, zwłaszcza słabiutkim klubem, to trzeba wiele czasu. A to długi, a to zarząd komisaryczny, a to wyłowiona perełka na której chcieliśmy zarobić miliony postanawia odrzucić propozycję przedłużenia kontraktu i odchodzi na wolny transfer, a to wonderkid zrywa więzadła itp itd (nie mówiąc o taktyce, gdy np nie idziemy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
@Mescuda: ale pierwszą kwestię to Ty daj na gorze obrazka, co
Bo ja przeczytałam najpierw tekst na żółto i mi to zepsuło cały experience
  • Odpowiedz

ile zarabiasz w football manager? ;)

@Nale: Na swoim sejwie w Chievo, po wygraniu LM i dominacji na krajowym podwórku, otrzymałem propozycję nowej umowy z gażą 120k euro tygodniowo
nie narzekam
  • Odpowiedz

Przecież instagramerki zarabiają kupe siana za modeling i reklamowanie różnych śmieci typu bielizna itd

@Marek1991: A ja ostatnio zarobiłem 80 baniek na wonderkidzie z Kolumbii, którego dwa lata wcześniej sprowadziłem za 600k euro. Miał mnie nawet z zakładce "ulubione osoby"
nie powiem, trochę się wzruszyłem
  • Odpowiedz
@Poro6niec: No to nie dość, że ciężki kawałek chleba, to jeszcze mówisz, że mało zarabiasz i obracasz marnym groszem. Nie sztuką jest ciężko pracować i mało zarabiać. Każdy głupi to potrafi, a ty jesteś głupi, bo tak robisz. Szkoda nawet na Ciebie cokolwiek pisać. Przez takich ludzi jak ty, ludzie w Polsce mało zarabiają i dużo pracują.
  • Odpowiedz

No to nie dość, że ciężki kawałek chleba, to jeszcze mówisz, że mało zarabiasz i obracasz marnym groszem

@Marek1991: Jestem uzależniony od tej roboty. Kto nigdy nie prowadził drużyny w FM'ie, ten nie ma pojęcia o czym piszę. Ściągnąć do zespołu jakiegoś nastolatka z brazylijskiej favelii, potrzeć jak się rozwija, odgrywa coraz większą rolę w zespole, pierwsze powołanie do kadry, otrzymanie opaski kapitańskiej,
  • Odpowiedz

@Marek1991: Całe życie to jedna wielka loteria, a co dopiero symulator komputerowy.
Każdy zawodnik ma przydzielony określony potencjał, jego optymalny rozwój zależy od szeregu czynników - czy nie złapie poważnej kontuzji, czy będzie trenował na porządnych obiektach i pod okiem fachowego sztabu itp itd. Dużą rolę odgrywają też sukcesy drużyny w jakiej gra, jak zdobywasz regularnie Mistrzostwa i dochodzisz daleko w LM, to
  • Odpowiedz