Aktywne Wpisy
Olsea +628
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +48
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: po 2,5 roku? Po jaką cholerę?
@MalaHelenka: "byłabym w stanie spełnić", ale "musiałabym się mocno przyłożyć i może po 5-10 latach bym osiągnęła pułap jaki teraz wymagam by facet miał tu i teraz"
@trevoz: skoro tak, to w czym problem z tym 16x większym prawdopodobieństwem? Jeżeli bóg tak zechce to się urodzi z Downem, trudno.
Swoją drogą, takie dziecko może być szczęśliwe tak długo jak jego rodzice żyją i mogą się nim opiekować. A nawet wtedy będzie się musiało zmierzać z wieloma dotkliwymi problemami natury zdrowotnej. Prawdziwe problemy zaczynają się dopiero gdy rodziców zabraknie -
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz lepiej niż co najmniej połowa ludzkości.
@trevoz: A ja znam przypadek gdzie 40-latka zrobiła sobie dziecko z 60-latkiem i przez kolejne 12 lat opiekowała się dzieckiem z poważną chorobą gentyczną aż w końcu zmarło.
"miłośniczko śniadych księciów (to a propo Twojej wypowiedzi tamtej JEDNEJ dyskusji o zniweczeniu przez feministki wysiłku ambitnych kobiet z misji Rosetta z powodu koszulki jej rzecznika) ?"
chyba mnie z kimś
@AnonimoweMirkoWyznania: widzę tutaj dużą sprzeczność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw jak w epoce tindera jakas kobieta w wieku
@Eugeniusz_Zua: troling, s----------e umysłowe, albo atencjonizm
albo chodziło o to że już nie znajdzie sobie chada. To możliwe.