Wpis z mikrobloga

Nie będę publicznie wywalac konkretow ale tak sama byłabymw stanie je spełnić.

@MalaHelenka: "byłabym w stanie spełnić", ale "musiałabym się mocno przyłożyć i może po 5-10 latach bym osiągnęła pułap jaki teraz wymagam by facet miał tu i teraz"

• Odpowiedz
Dziecko z zespołem Downa również może być szczęśliwe.

@trevoz: skoro tak, to w czym problem z tym 16x większym prawdopodobieństwem? Jeżeli bóg tak zechce to się urodzi z Downem, trudno.

Swoją drogą, takie dziecko może być szczęśliwe tak długo jak jego rodzice żyją i mogą się nim opiekować. A nawet wtedy będzie się musiało zmierzać z wieloma dotkliwymi problemami natury zdrowotnej. Prawdziwe problemy zaczynają się dopiero gdy rodziców zabraknie -
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania jeszcze absolutnie nic straconego, masz 29 lat przecież jesteś bardzo młoda!!! Bardzo dużo kobiet wychodzi za mąż po 30, nie trzeba się z tym spieszyć. Ważne, żeby nie żałować wyboru partnera
  • Odpowiedz
Mam znajomą która zaplanowala sobie ciąże na 40stke i też jest prze szczesliwa i córka zdrowa i wszystko jest ok

@trevoz: A ja znam przypadek gdzie 40-latka zrobiła sobie dziecko z 60-latkiem i przez kolejne 12 lat opiekowała się dzieckiem z poważną chorobą gentyczną aż w końcu zmarło.
  • Odpowiedz
Najgorsze jest to, że ja już widzę, że faceci nie traktują takich kobiet jak ja poważnie.

Widzę jaki jest zakochany w niej... Pół roku temu chwalili się zaręczynami, pewnie niedługo się pobiorą. On ma 34 lata, ona jest chyba w moim wieku.

@AnonimoweMirkoWyznania: widzę tutaj dużą sprzeczność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@malinowa_chmurka: related, ja się urodziłem gdy moi rodzice mieli 40 lat i w gruncie rzeczy czułem się jakbym był wychowywany przez dziadków. Widzę tez różnice w ich podejściu do mnie i do straszego o 10 lat rodzeństwa, z nimi maja fotki z wyjazdów do zoo znad wypadu nad jeziorko itp ja miałem już im po prostu nie przeszkadzać i siedzieć cicho.

btw jak w epoce tindera jakas kobieta w wieku
  • Odpowiedz
btw jak w epoce tindera jakas kobieta w wieku 29 lat może twierdzić, ze już nikogo nie znajdzie wtf

@Eugeniusz_Zua: troling, s----------e umysłowe, albo atencjonizm

albo chodziło o to że już nie znajdzie sobie chada. To możliwe.
  • Odpowiedz