@AnonimoweMirkoWyznania: faceci używający aplikacji do szybkich numerków nigdy nie będą Cię traktować "poważnie" bo nie tego tam szukają. O ironio, masz spore szanse znaleźć mena na tym portalu że śmiesznymi obrazkami.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja osobiście uważam, że jeżeli do 30-35 roku zycia kobieta sobie nie znajdzie partnera stałego, to znaczy, że coś z nią nie tak. Że jest powód jakiś, który nie od razu się ujawnia.
@MalaHelenka: Tak jak mówi @TheOneWhoKnocks. Rozumeim, że może się zdarzyć wpadka, ale robienie sobie dziecka z premedytacją w tym wieku jest wg mnie bardzo nierozważne.
@trevoz @MalaHelenka dokładnie. Nie wiem jak czuje się osoba z daunem, ale jeżeli jest świadoma swojej doli (a na pewno jest) to większego cierpienia nie można drugiemu człowiekowi zgotowac
@AnonimoweMirkoWyznania: Powiedzmy sobie szczerze. Prawdziwe poznanie kogoś zajmuje minimum 4 lata. Ty chcesz poznać kogoś na już i zaraz mieć z nim gromadkę dzieci. Ktoś kto zdecyduje się z tobą tak szybko na poważny związek ponosi duże ryzyko, ktoś kto zdecyduje się na małżeństwo i dzieci ponosi ogromne ryzyko. W jaki sposób jesteś w stanie zrekompensować te ryzyko? Bierzesz pod uwagę, że ty też ponosisz ryzyko chcąc realizować swoje pragnienia,
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
Komentarz usunięty przez autora
O ironio, masz spore szanse znaleźć mena na tym portalu że śmiesznymi obrazkami.
@MalaHelenka: Świetna decyzja...
źródło: comment_7RGLWrsL1ykCCh8ZsayTVYxzI8wtReG5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Rozumeim, że może się zdarzyć wpadka, ale robienie sobie dziecka z premedytacją w tym wieku jest wg mnie bardzo nierozważne.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Powiedzmy sobie szczerze. Prawdziwe poznanie kogoś zajmuje minimum 4 lata. Ty chcesz poznać kogoś na już i zaraz mieć z nim gromadkę dzieci. Ktoś kto zdecyduje się z tobą tak szybko na poważny związek ponosi duże ryzyko, ktoś kto zdecyduje się na małżeństwo i dzieci ponosi ogromne ryzyko. W jaki sposób jesteś w stanie zrekompensować te ryzyko? Bierzesz pod uwagę, że ty też ponosisz ryzyko chcąc realizować swoje pragnienia,