Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1152
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@LeCegua: w tym roku stawiamy na sylwestra z laserami bo zwierzaki się bojo i cyk pieniążki do kieszeni( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LeCegua: @matteo_moravietzky: poprzedni peisio bardzo się bał, obecny to by zapaloną petardę aportował, nie ruszają go huki, może dlatego, że młody, tamten miał z 13 lat ten ze 2,5 roku. Trochę dziwne owczarek niemiecki się bał, a taki szczur, matka pinczer średni, ojciec nieznany, ma wyjebongo na petardy
  • Odpowiedz
@matteo_moravietzky: a żebyś wiedział, jak go wziąłem ze schroniska przyprowadziłem to sobie ręcznik upodobał, myślę, walić to, to tylko stary ręcznik, teraz pościel obgryziona koc obgryziony, a spróbuj mu to wyrwać z gęby to jeszcze pogryzie
  • Odpowiedz
@LeCegua: pies (dużo powiedziane, większa mysz) sąsiadki z dołu drze ryja 24/7 a jak mi spadła metalowa miska na podłogę to już się rura tłukła w sufit, odwdzięczymy się we wtorek
  • Odpowiedz
@HansLanda88: ciekawostka: psy czują burzę i się niepokoją ze względu na ładunki elektryczne w powietrzu czy coś w tym stylu i sierść się od tego elektryzuje i bardzo pomaga pryskanie psa płynem antystatycznymʕʔ
  • Odpowiedz