Aktywne Wpisy

Basti91 +16
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

#office #office2019 #msoffice #microsoft #licencjeprogramow #kiciopyta
Słuchaj, weź ogarnij WPS Office i Free Office. Z pierwszego korzystam i potwierdzam nie tylko wysoką zgodność z plikami (otwieram w tym XLSXy naszpikowane formułkami i to nie "SUMA"). Drugiego nie ruszałem, nie miałem czasu, ale sporo dobrego słyszę.
Żaden to nie jest fork libre/open office, tylko bardziej sklonowane MS Office.
@yale w czym tkwi haczyk? Zajebista oferta. Też bym chciał. Próbowałem wszystkiego i nie ma nic lepszego niż MS Office. Mary z tym nie handlujcie.
Efektywnie, dla wielu stanowisk MS Office nie jest niezbędny, nawet jeśli w grę wchodzi otwieranie dokumentów dostarczonych z zewnątrz.
Powtórzę się nie wchodząc w szczegóły: nie ma nic lepszego niż MS Office.
A zaznaczam, że próbowałem wszystkiego.
Od biedy polecał bym pakiet Googla.
Jest serio niezły ale i tak jeśli chodzi o prowadzenie biznesu pokroju księgowość to tylko ME Office właśnie chociażby dla świętego spokoju tak jak pisze
@
Wychodzę z założenia, że jeśli oferta wygląda na zbyt dobrą, to taką na pewno nie jest i "spokój ducha" może sporo kosztować w przypadku kontroli. Ale rzecz jasna, pistoletu do skroni nie przystawię, twój wolny wybór... ;)
@inny_89
Twoje kompetencje też są o kant koleżko. Bo doświadczenie mamy podobne.
Jeśli mówimy o standardowym użytkowniku to nie ma nic lepszego niż MS Office jeśli chodzi o wygodę użytkowania, dokumentację, tutoriale, wsparcie społeczności.
W pompce mam co myśli "informatyk" nawet i z 60 letnim stażem.
Mówię co jest najlepsze i najwygodniejsze z perspektywy osoby pracującej w tym na co
Aha. Twoje są trochę słabe, ale może nabierzesz jeszcze doświadczenia, miejmy nadzieję, że razem z dystansem do samego siebie.
Przyznać c i rację? A proszę. Są święta.
@yale jak ogarniesz coś więcej o tej ofercie to daj proszę znać. Jestem mega ciekaw.
Powodzenia swojej mamie w prowadzeniu biznesu też życz!
Informatyk here: Najtańszą i najwygodniejszą opcją będzie subskrypcja pakietu Office 365 Business (~30zł netto miesięcznie), a jeśli Twoja mama chciałaby mieć jeszcze np. pocztę - warto dopłacić kilka zł do Office 365 Business Premium (~38zł netto). To nie są duże pieniądze, w cenie jest OneDrive 1TB
Ty sam. Gdybyś znał, inaczej byś rozmawiał zamiast iść w zaparte traktując te sugestie jako kolejne pochodne
źródło: comment_kWjzWYh1Sl8uPKhpJYjc6Ec3hZoMqhGC.gif
PobierzRozmiar twojego ego mnie przeraża.
@Koliat dziękuję za jak zawsze rzeczową odpowiedź.
E nie, nie znałeś. I nie ściemniaj, że jest inaczej - gdybyś był świadomy zmian jakie zaszły w tym oprogramowaniu na przestrzeni kilku miechów zarówno na dobre, jak i na złe, dyskutowałbyś inaczej.
A mnie niedożywienie twojego. Wszak wielkodusznie racji przyznałeś, ale nie, jeszcze komcia trza popełnić, nie można tak zostawić sprawy, c'nie? ...może w ogóle pobierz teraz pakiety, poinstaluj i zacznij szukać dziury
Wiem jedno: MS Office just najlepszy.
Bez przesady. Uznajmy, że na IT się znam na tyle, że chociaż warto wziąć moje zdanie pod
Generalnie uważam, że powyżej pewnego poziomu firma powinna się zdecydować na jakieś konkretne rozwiązanie jako centralny punkt swojej sieci IT i ew. dokładanie aplikacji wspomagających. Niestety, gdzie nie polezę jest przeważnie odwrotnie: jakiś poku...ły ERP pamiętający czasy Turbo Pascala i do tego na siłę doczepiony Exchange.
A potem biadolenie, że obieg informacji słaby, że organizacja czasu kuleje, że działy nie posiadają wydzielonych procesów...
...fuck, miałem odpocząć od roboty w