Aktywne Wpisy
imargam_2137 +128
Jak się skończą darmowe walki z YT to pamiętajcie o ruskiej stronce na której się oglada jak nie ma na strumyku. Plusik i wysyłam linka
#famemma
#famemma
smutny_kojot +89
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Nie chciała. Ona poszła inną drogą, z innym kawalerem. A ja, zamiast być szczęśliwym narzeczonym, jestem czarnym żałobnikiem. Alkoholikiem z postępującą depresją, szukającym w tych coraz czarniejszych chwilach sznura na strychu. Ten rok miał być najlepszym w życiu, a będę go przeklinał. Jak długo, nie wiem. Ten sznur od hamaka gdzieś przecież musi być.
#depresja #feels #zdrada #bolecnaboku #alkoholizm #zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski i z egozimu, dla zasięgów #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
Nie łam się. Poimprezuj trochę, zajmij się swoją pasją, zainwestuj wolny czas w
Podbijam to co mówi @Ogau - najważniejsze to znaleźć sobie zajęcie i inwestować w siebie. Potraktuj to jako kopa od życia do zmiany siebie na lepsze.
Popatrz też na to z innej strony - lepiej że teraz tak wyszło niż po ślubie.
Z fartem, elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po ślubie, jak po ślubie. Ja się cieszyłem, że to przed kredytem xD
Albo to po prostu złe kobiety były. Następne będą lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest najgłupsze wyjście. Skończyć życie z powodu jednej osoby? Nieważne jakie by było. Plus alkoholizowanie się jest najgorszą opcją. Czas leczy rany, uwierz że będziesz się z tego śmiał za jakiś czas. I ciesz się że to teraz, a nie za dwa lata np, jakbyś miał bombelka, kredyt do spłacania i mnóstwo wspólnych obciążeń. Wtedy jest dużo