Wpis z mikrobloga

@DupaJasia_: xD wy chyba dyskryminacji nie widzieliscie. Po prostu UE forsuje pewien punkt widzenia, akurat te rzeczy - choc wazne, to jednak lgbt jest marginalne to wuj z nimi, o ile zostawiliby gospodarke - problem w tym, ze ue tonie - bez zalu z mojej strony.
  • Odpowiedz
@DupaJasia_: co przemyślą? Zakładanie, że jakaś k---a unia europejska będzie się zniżać do poziomu samorządu.
Polityka to jest k---a szambo, będą jakieś kraje mieć interes i będą Polski do tego potrzebować, to w dupie będą mieli tą ustawę, potem Polska przestanie być potrzebna, to się ją będzie dojeżdżać głupimi ustawami. Przecież to jest jasne dlaczego to powstało, tylko głupi i naiwny się cieszy, że coś to zmieni. Akurat.
  • Odpowiedz
  • 172
@Student_AWAS to nie jest punkt widzenia, to zwykły szacunek do drugiego człowieka. Dla mnie szerząca się nienawiść w tym kraju to nie jest sprawa margnalna, tym bardziej, że chodzi o ludzkie życie.
  • Odpowiedz
to, że może samorządy trochę przemyślą zanim przyjmą jakieś durne uchwały

@DupaJasia_: A wiesz czego dotyczyły uchwały o których wspominasz? Bo że ich nie czytałaś to jest pewne... Jak nadrobisz zaległości to wytłumacz mi w jaki sposób dyskryminowały kogokolwiek.
  • Odpowiedz
@DupaJasia_: w dupei mam te wasze równości tak jak pewnie każdy nirmalnie pracujący człowiek, myślisz ze kilkaset łebków w unii zmieni nastwienie do takich osób w całej Europie? Nie sadze i tak u każdego to jest i pozostanie indywidualna sprawa, wolność się kończy jeżeli chcecie mnie do tolerowania czegoś zmusić, pomimo moich własnych przekonań
  • Odpowiedz