Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
#lgbt #homoseksualizm #ue #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Student_AWAS: Od jakichś 20 lat. I zatonąć nie może.
Pamiętam jak kiedyś zafascynowany Korwinem w gimnazjum (było to jakoś z 8 lat temu) opowiadałem koleżance, z którą gadaliśmy czasem na poważne tematy, jak to Unia lada dzień upadnie i że Polska powinna jak najszybciej wysiąść z tego tonącego okrętu.
Nie dość, że Unia nie upadła to ja dorosłem i śmieję
Jeśli ktoś chce mieć w przestrzeni publicznej taka strefę to ma do tego k święte prawo. Są strefy no kids, no PiS, strefy homo, hetero i co jeszcze tam się wymyśli .
Jeb*** często gęsto kościół katolicki ze zabobony, że hahaha bo XXI, ale jak ktoś tylka Wasze postępowe myślenie to już public
@CzajnikZniszczenia: xD ostatnio zintensyfikowali działania, carbon neutral 2050 zabije ten twór na długo przed 2050 - ogólnie obecny kryzys i bye bye Euro.
Widzę, że coraz więcej krajów W TYM NIEMCY zaczynają widzieć benzens tego całego podatku od CO2 (TAK!).
http://m.interia.pl/biznes/news,2639047
Dobra, ufam. Unia upadnie, bo ekspert z wykopu tak twierdzi.
Trochę w to wątpiłem, ale jak poparłeś swoje zdanie memem to już cały mój światopogląd legł w gruzach. xD
BTW to nie był czajnik zniszczenia, tylko czajnik zagłady (nagłówek w Fakcie ;) ).