Wpis z mikrobloga

problem w tym, ze ue tonie - bez zalu z mojej strony.

@Student_AWAS: Od jakichś 20 lat. I zatonąć nie może.

Pamiętam jak kiedyś zafascynowany Korwinem w gimnazjum (było to jakoś z 8 lat temu) opowiadałem koleżance, z którą gadaliśmy czasem na poważne tematy, jak to Unia lada dzień upadnie i że Polska powinna jak najszybciej wysiąść z tego tonącego okrętu.
Nie dość, że Unia nie upadła to ja dorosłem i śmieję
  • Odpowiedz
@DupaJasia_: jak mnie wk*** uzurpowanie sobie prawa do jedynego poprawnego myślenia przez ośrodki sympatyzujące z lewactwem.

Jeśli ktoś chce mieć w przestrzeni publicznej taka strefę to ma do tego k
święte prawo. Są strefy no kids, no PiS, strefy homo, hetero i co jeszcze tam się wymyśli .

Jeb
*** często gęsto kościół katolicki ze zabobony, że hahaha bo XXI, ale jak ktoś tylka Wasze postępowe myślenie to już public
  • Odpowiedz
@DupaJasia_ No i super, kryzys gospodarczy, inflację trwają w najlepsze ale lewaki spuszczają się nad jakimś nieznaczącym LGBT, serio. Kogo to interesuje? Przecież nikt od bycia LGBT nie umarł a niedługo wszyscy (nieważne jakiej orientacji) będą umierać ale was to nie interesuje.
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia: xD co mam popierać? to, że gospodarka UE przestaje być konkurencyjna, bo jest droga? UE jest na równi pochyłej i nowe regulacje odnośnie ochrony środowiska to jak zaciskanie pętli na szyi.

BTW to nie był czajnik zniszczenia, tylko czajnik zagłady (nagłówek w Fakcie ;) ).
  • Odpowiedz