Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Noizik: wiem , ze jest głupi :) Moim głupim postem chciałam tylko przebić poważna jak balon Poważna misje TVN na promowanie tolerancji :) zdaje sobie sprawie z głupoty tego postu, ale TVN chyba myśli ze jest taki mądry!!! Jak mnie wyrabiasz to pokazujesz bardziej swój niski poziom czy mój ?
  • Odpowiedz
@Noizik: głupota to nie tylko niewiedza, ale i niewiedza o własnej niewiedzy (nie wiem, że nie wiem), zbudowana na przekonaniu przeciwnym (bo jeśli nie wiem, że nie wiem, to sądzę, że wiem, względnie waham się, ale wahanie jest dla umysłu stanem jeszcze gorszym, więc raczej poweźmie on nieuzasadnione przekonanie niż będzie się wciąż wahać), którego zresztą, jak każdego powziętego przekonania, człowiek nie chce się łatwo pozbywać, przeciwnie, będzie go bronił,
  • Odpowiedz
@Brzoza_aimiejej96: Mam pytanie czy kobieta która Cię Brzozo urodziła i bezineresownie Cie kocha, to też "madka"? patointernetowe neologizmy typu "madka" bardzo ci nabijają PATOPOPULARNOSC?:)
?:)A to w jaki sposób wypowiadasz się O MNIE, świadczy tylko i wyłącznie o Tobie
  • Odpowiedz