Wpis z mikrobloga

@Just_Doesnt_Know: raczej żeby gamonie mogły sprawdzić co przypisały do czego
@NoKappaSoldier73: @MisPluszowyZWadaWymowy:
Wykopki jakiś tydzień albo dwa tygodnie temu: "Ekrany na konsoli? Syf i tandeta, nie będzie tak"
Sony dzisiaj: "Dodajemy do pada kolejny dotykowy panel ale tym razem z wyświetlaczem"
Ekhem XD

Ciekawe jak to wpłynie na baterię i czy jest to jakiś łącznik między DS4 a DS5.
  • Odpowiedz
@johnnyMetalowy: jeżeli dobrze pamiętam to już 3 lata temu był licencjonowany pad od Razera z tymi dodatkowymi przyciskami a oprócz tego było jeszcze kilka innych padów więc alternatywa dla Elite Controller jest obecna od dawna.

Ten attachment to oficjalna odpowiedź na customy albo będzie to wymagane żeby DS4 działał z PS5, nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@janushek: no tak tylko, że te odpowiedzi na xbox elite to produkcja firm trzecich padów a mogło to zrobić sony

"siema chcesz takie możliwości jak w padzie xbox elite masz kup to nasze gówienko za 30$ zamiast pada za 120$"
  • Odpowiedz
@janushek: ja gram od początku na aim controllersie, żadna nowość. Fajnie że będzie to dostępne dla każdego a nie tak jak scuffy czy aim controllersy po 150-200€. Pytanie jak z wygodą... I szkoda że na koniec generacji dopiero
  • Odpowiedz
@johnnyMetalowy:

to produkcja firm trzecich

No i? XD
Przecież tego nie robiła na lewo jakaś Panda #pdk czy inna firma krzak a m.in. Razer i wszystkie produkty były oficjalnie licencjonowane przez Sony, czepianie się, że to nie był oficjalnie oficjalny DualShock 4 Elite to sztuka dla sztuki
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@janushek: ja nie mówię że są złe te pady. Oferują bardzo dużo np. nacony potrafią dostosować czułość gałki pod siebie można ustawić krzywą czułości itd. po prostu myślałem że Sony się zdecyduje na taki krok dla ps4 dużo wcześniej niż rok przed ps5
  • Odpowiedz