Wpis z mikrobloga

#amazon #pocztapolska Miał ktoś taki problem, że przesyłki z Amazon.de mają wygenerowany numer prezsyłki który nie jest widoczny na stronie poczty polskiej?

Już jedna przesyłka do mnie nie dotarła i miała taki numerek (na infolinii przyznali mi zwrot kasy), teraz zamówłem drugi raz to samo, WTF?

Jak zamawiałem pare miesięcy temu to było wszystko w porządku, poczta polska nie wyrabia się na święta?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzyk2: ja mam aktualnie paczke z amazon.co.uk wyslana z PL magazynu tracking to EE...PL
Dzis dostalem info ze zostala wyslana, tracking nie dziala nigdzie. Strzelam ze jutro do mnie dotrze, po prostu poczta ma obsuwe.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@krzyk2: te śledzenie Amazonu jest jakieś lipne. Też miałem wygenerowany numer i dopiero kilka dni później pojawił się u przewoźnika w śledzeniu, dzień przed dostawą. Tak jakby w Amazonie generowali numer i czeka się aby paczka została przygotowana do wysyłki i dopiero jak z Amazonu wyjdzie to jest w śledzeniu przewoźnika.
  • Odpowiedz
Git, teraz dostałem numer trackingowy który działa wreszcie. Nadal jestem ciekawy co się stało z poprzednią wysyłką, i to dlaczego akurat wtedy gdy towary podrożały i musiałme zapłacić 15 Euro więcej za dokładnie te same rzeczy, grrr.
  • Odpowiedz