Wpis z mikrobloga

@FHA96: oby nie było tak źle.

Najwyżej w przyszłym roku wprowadzi się wstępna weryfikacje tak jak @dedik napisał, 5 zł na cele charytatywne.
Powinno to odstraszyć jakąś cześć nieodpowiedzialnych użytkowników.
  • Odpowiedz
  • 0
@Roni11 no już widzę, jak ludziom chciałoby się zamazywać na potwierdzeniu wrażliwe dane. Dokument też można spreparować. Co gdyby wyciekły dane? Trzeba się nad tym zastanowić.
  • Odpowiedz
@FHA96: zobaczymy jak wykopaka zakończy się w tym roku, ale wydaje mi się, ze trzeba sie bedzie zastanowić nad jakimś odsiewem trolli
  • Odpowiedz
  • 0
@Roni11 jednym z dobrych rozwiązań, byłoby zbanowanie pernametnie konta ale w akcję musiałby oficjalnie włączyć się wykop ale w tą stronę na 99,9% nie podążą. Jedynie co byłoby ok, to wpłata środków na portalu Zrzutka.pl z nickiem w komentarzu (ale tu też mega pracy dołożymy organizatorom).
  • Odpowiedz
@FHA96: Banowanie byłoby najlepszym sposobem na ogólną prewencje. Wydaje mi się, że podnoszenie warunków udziału uczestników, też odbiłoby się pozytywnie. Powiedzmy podniesienie limitu do 100/150 wpisów, min. roczne konto, opis co najmniej na 1500 znaków itp.
  • Odpowiedz
@iMarek22: ja napisałem na ponad 500 znaków i dostałem, że za mało szczegółowo bo napisałem np. słucham muzyki nie gatunków. Zaskocz mnie. Dla mnie jest to śmieszne bo tylko ameba nie umiałaby z tego opisu zrobić paczki.
  • Odpowiedz
  • 0
@FHA96 to może przelew do prowadzącego (w tytule Nick z wykopu) i potem ankieta na co przeznaczamy zebraną kwotę. A na koniec potwierdzenie płatności.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Roni11: no niestety. Ja czekam aż się mój odbiorca zweryfikuje, obiecał we wtorek, co mnie lekko blokuje. Nadawca wysłał mi ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc chyba coś z tego będzie. ()
  • Odpowiedz