Wpis z mikrobloga

• 1
@eric2kretek kiedyś dostałem issey miyake z sephory czy douglassa, porownalem z ,,tester 125ml jedyny taki" za 109 z Allegro i było identycznie, z Aqua Di Gio bylo tak samo. Jedni mają oryginały, inni podroby, niestety nie mam większego porównania, może ktoś inny się wypowie.
  • Odpowiedz
@eric2kretek jako pracownik znanej perfumerii powiem Ci jak to działa jeśli chodzi o sprzedaż. Testery są sprzedawane za pół ceny z półki znajomym bądź znajomym znajomych. Ja sam mam tester na sprzedaż i dałem go w komis koleżance, która mi go sprzeda. Nikt nie wystawia ich na serwisach aukcyjnych.
  • Odpowiedz
@KrzyDe ja osobiście mam dostęp do hurtowych ilosci tych testerów. Na allegro tester za 109 to nie jest oryginał. Jak znajdziesz gościa co sprzedaje hurtowe ilości, a nie jest to łatwe. To cena w hurcie to 65zł max 80zł zależy ile bierzesz. Wykonanie i sam zapach jest ok, ale trwałość nieporównywalnie słabsza od oryginałów.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@eric2kretek: nigdy nie zrozumiem kupowania drogich perfum na jakichś allegro/olx za ułamek kwoty i zastanawiania się czy to oryginał czy nie xD jest tyle przyzwoitych zapachów w dowolnym Rossmanie i supermarketach od 20-100zl, a randomowy kumpel z klasy czy pracy i tak nie rozpozna czy popsikałeś się Tomem Fordem czy Str8, bo nigdy tego nie sprawdzał i zwyczajnie nie daje o to #!$%@?

Jak cię stać to kupujesz w pewnym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Marek1991: nic, ja cisne beke tylko z tych, którzy kupują te po stówce na allegro bez różnicy marki i modelu- wszystkie po tyle samo oryginały :D Na allegro 80% to podróby
  • Odpowiedz