Wpis z mikrobloga

@Czarzy: przecież właśnie to robią, wg mnie zmiany fabularne jakieś nadzwyczajnie nie były poza samym początkiem i zrzuceniem do kolonii i tymi wybuchami - to było zbędne, ale reszta była na plus
  • Odpowiedz
Scenariusz Gothica jest dobry dla 10-latków

@elementalista: scenariusz jak scenariusz, mi tam nie przeszkadzał, gorsza była jego realizacja bo widać było że kończyli grę w pośpiechu. Stąd te głupie questy. Jak napisałem w G1 wciąga przede wszystkim świat i jego tajemniczość a nie sam gameplay.

Nie chodzi mi o żadną nostalgię tylko głównie o to, że robią remake to niech trzymają się fabuły oryginału zamiast ją zmieniać bo jeśli nie
  • Odpowiedz
@Czarzy: Mi też nie, jak miałem 10 lat to mi imponowała. No ale jakby to przełożył teraz na współczesną grę to nie, to by nie działało.
Zobaczymy. To nawet nie demo, musieli jakoś opchnąć tego. Nie wiemy prawie nic, może jesteśmy wybrańcem i Diego o tym wie? W końcu nawet w oryginale Diego od dawna z ekipą współpracowali, może Świeżak (idk, normalna nazwa dla mnie) też trafił tam z ich
  • Odpowiedz
@elementalista: no jak dla mnie Diego wiedział bo by nam z-----ł po prostu ten zwój ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale sam bezimienny raczej nie

nie przesadzaj z tą fabułą dla 10-latków, jak w takim razie zkategoryzować Skyrima z tym śmiesznym wątkiem dragonborna? Imo była całkiem spoko, są 3 obozy, jeden to jakieś czubki które jednak wiedzą więcej niż się wszystkim wydaje, sam wątek ze Śniącym jako
  • Odpowiedz