@wkreconabb: Zawsze była przebojowa: przewodnicząca klasy, aktorka w szkolnym teatrze, na świadectwie czerwony pasek, prowodyrka wszystkich imprez. Uwielbia czuć adrenalinę i sama również jej dostarcza...... Na czym jedzie piszący artykuł ?????
@Austagder76: @patricia: no jebłam jak to obejrzałam czy ich w tym TVN całkiem pogięło ? czy koksem jadą ok niech promują ale żeby widowcom co to oglądają cały czas takie g---o wciskać ,szok i żenada porażka totalna
@coswtendesen: ok ale w przypadku Martyny to jedne wielkie koloryzowanie ,kłamstwo ta laska nic ale to nic sobą nie pokazała mdła nudna dziwna a jak na 21 latkę to zero zaprezentowała , współczuję jej rówieśniczkom takiej wizytówki jaką pokazała w DWB
@wkreconabb: przewodniczaca klasy hahahahah ot cale osiagniecia. Zobaczcie jaki szczyl pisal ten art. Nie ma sie czym przejmowac. Takie samo dziecko jak ona.
@corryand: 99% dwudziestolatków ma właśnie takie osiągnięcia i są identycznie głupawi. Sam taki byłem XD Takich szczyli nie powinno się brać do tego programu. Warsaw Shore, Love Island - owszem, ale nie do trwającej 3 miechy wegetacji w zamkniętym kwadracie
#bigbrother
Z resztą już mówi o nim jak o swoim...porażka. Dobrze, że 3 edycji nie ma od razu.
Na czym jedzie piszący artykuł ?????