Aktywne Wpisy

uncle_freddie +37
Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Przypominam, że dzisiaj od godziny 9:10 rusza w #radio357 #357 TOP WSZECHCZASÓW 2025. Podobnie jak rok temu, TOP został rozłożony na 3 dni, dziś i jutro słuchamy od 9:00 do 18:00, natomiast w pierwszy dzień Nowego Roku od 9:00 do 21:30.
Zaprezentowanych zostanie 309 utworów (no chyba, że któryś prowadzący zdecyduje się
Przypominam, że dzisiaj od godziny 9:10 rusza w #radio357 #357 TOP WSZECHCZASÓW 2025. Podobnie jak rok temu, TOP został rozłożony na 3 dni, dziś i jutro słuchamy od 9:00 do 18:00, natomiast w pierwszy dzień Nowego Roku od 9:00 do 21:30.
Zaprezentowanych zostanie 309 utworów (no chyba, że któryś prowadzący zdecyduje się
źródło: kw_TOP26_bezCOPY_Orlen-1096x1096
Pobierz
Lardor +32
Dobra już dziś ostatni raz tworzę wpis na temat #zlomnik jest afera to korzystam by pokazać jego bucowatość i brak wiedzy. Swego czasu zrobił recenzję Trabanta 1.1 generalnie siedzę w tych autach od roku 2017, miałem aż 3 egzemplarze tego samochodu robiłem remonty generalne i znam bardzo dobrze ten wóz. Zlomnik ma coś takiego, że jeśli lubi dany model auta będzie mówił tylko pozytywy, jak nie lubi danego auta będzie
źródło: 1000080222
Pobierz

Dalej:
70l - kompot
50l - makaron do rosołu
W małych garnkach (7-20 litrów) standardowo sosy, marchewki z groszkiem, kapusta i grzyby do pierogów itd.
Do tego przerabiamy dzisiaj 50 kg ciasta na kluski nadziewane mięsem (śląskie, cepeliny, kartacze, kluski żelazne, pyzy - nazywajcie je jak chcecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#umniewbarze #rosol #gotujzwykopem #gotowanie
źródło: comment_UwY1Q3u0F85H5cQPmIhvJ2fxZnlBwjuD.jpg
Pobierza tak serio to sie nie zdejmuje dopóki nie będzie w miarę "pusto"
Po dźwignięcie 70 litrów kapusty gotowanej we dwójkę nie chodziłem przez 3 dni, a kręgosłup leczyłem 2 tygodnie i do tej pory muszę chodzić na rehabilitacje. Było to 5 lat temu. Źle złapałem i coś strzeliło. Następnego dnia po wstaniu z łóżka nogi mi się same
źródło: comment_vvHt4UEnGBnfUvdC5VkJw7RXqLehJApG.jpg
Pobierz@KubaJam: no właśnie o to mi chodziło, a por to jes s------l straszny pod tym względem, gorszy od kapusty HATFU ( ͡° ͜ʖ ͡°)
udanego dnia Mireczku życzę
pozdro 600
@COEVENT może Łódź?
Mielone, ziemniaczki, buraczki
Polane sosem chrzanowym z ozorów i posypane koperkiem.
źródło: comment_QMwH4pVOFnT5mFETPB1PzLmvxhE5Onoz.jpg
PobierzLeci plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jarzynkę kroimy w drobną kostkę i dodajemy ludziom do rosołu z pietruszka, resztę dajemy do innych zup.
I znowu: dzisiaj mamy wigilie firmowa i trochę jarzyny pójdzie do sałatki jarzynowej.