Aktywne Wpisy

wykop +49
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +541

Amouage Portrayal Man - 4.7PLN/ml - fragrantica
Szkło 3PLN, Paczkomat 15PLN, odbiór osobisty we Wrocławiu (okolice Dworca Głównego)
Do wzięcia 80ml, flacha już zamówiona tak więc rozbiórka odbędzie się na 100%. Wołam @kraktcz i @brrrum bo są zainteresowani.
#perfumy #rozbiorka
Z dekantów (na końcu szacowana ilość mililitrów,):
1 Carner Barcelona Costarela 9
2 Mancera Cedrat Boise 20
3 Carner Barcelona Rima
Ile Pan sobie życzy za Hanae Mori? Już dawno chciałem to sprawdzić. Które lepsze? EDT czy EDP? Jest jakaś duża różnica w zapachu?
Bardzo się różni od Nikosa God's NIght?
@WujekAtom: Oba po 17
@kraktcz: 22
Pierona, źle przeczytałem, myślałem że masz HiM w obu wersjach, a to jest HM, inny zapach.
Pomyślę.