Aktywne Wpisy

Startujemy z #rozdajo - do wygrania Racja Żywnościowa Seven Oceans - ta legitna, nie chińskie podróby z Aliexpress.
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
źródło: rozdajowykopkomzadarmo
Pobierz
gerwazy-oko +14

@lewackie_japko: algorytmy, jeśli nie są odgórnie sterowane przez radykalnych ideologów, nie mają kija w dupie i nie kasują kont "ot tak".
źródło: comment_A2uoArKxOuXUBxe24GdlP9PCudlJCbMd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ale nie takie rzeczy słyszałem, w końcu mówiono także że mur berliński stał w celu powstrzymywania szpiegów bądź ochroną DDRu przed hordami biednych głodujących Niemców zachodnich którzy tak bardzo chcieli się przedostać.
@PeknietaMorda: ale po pijaku nie piszemy, ok?
No ale fakt, zapomniałem że za komuny nikt nie zginął i mieliśmy lepsze standardy życia niż na zgniłym zachodzie.
Komentarz usunięty przez autora
Daj sobie spokój, to nie ma sensu. Każdy z nas już próbował tego typu dyskusji z komunistami oczekując jakiegoś wielkiego olśnienia, ale tam nie ma nic poza kłamstwami i wyparciem prawdy. Ja nawet zacząłem się zastanawiać czy komuniści nie są w jakiś sposób upośledzeni umysłowo, bo przecież to jest niemożliwe, żeby zdrowy człowiek był w stanie odrzucić tyle dowodów przeczących jego tezie, a jednocześnie być w stanie pisać pełne,
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy ich trzeba szkalować szczerze mówiąc. Ci ludzie, odsunięci od komputera, są w znakomitej większości przypadków marginesem społecznym, bez możliwości zmiany czegokolwiek.