Wpis z mikrobloga

kurła 12-5 i pad mi padł ( ͡° ͜ʖ ͡°) przy trzymaniu contain w obronie nie mogę zmieniać kierunku, miał ktoś coś podobnego? tak jakby z lewym analogiem coś nie tak :/ xbox miesięczny... w razie czego na gwarancje samego pada się odsyła czy muszę cały zestaw?
btw. 5 liga DR dużo mocniejsza niż LW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut #xboxone
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ravalent: no lewy analog padł ewidentnie, wcisnę mocniej to przeskakuje dwa razy zamiast raz... próbowałem podłączyć przez USB pada od x360 ale chyba nie da rady, kurde nigdy mi się tak dobrze nie grało LW a tu taki klops
  • Odpowiedz
@pernikovy_tatko: To chyba oczywiste, że w razie uszkodzenia pada odsyłasz cały zestaw wraz z telewizorem, do którego konsola była podłączona w trakcie powstania uszkodzenia. Jeśli podpięty był jakiś zespół głośników to również musisz go spakować i wysłać. Mało tego, jak trafi się upierdliwy przyjmujący to możesz być dodatkowo zmuszony do wyprucia kabli ze ścian od gniazdka, do którego konsola była podłączona...
  • Odpowiedz
@pernikovy_tatko: ten pad z XOne to straszna tandeta. Mój poprzedni, z x360, wytrzymał 10 lat katowania we wszystkie gatunki gier, a ten z XOne rozpadł się po kilku miesiącach (LT i analog). Z gwarancji MS dostałem nowego za darmo.
  • Odpowiedz