Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Mam nadzieję że tym razem w pełni wyjdzie niewiedza tego łysego pajaca i spektakularnie spartaczy naprawę (a wiele wskazuje że tak się stanie bo już mówił że zamierza ją wypiaskować xD) i skończy się na aferze i końcu jego żałosnego kanału xD
#polskieporsche #ferrari #m4k #milosnicyczterechkolek #motoryzacja #bekazpodludzi
Ciekawy jestem jak finansowo to Ferrai wychodzi Mikiciuka.
Łysego kompletnie nie lubie, z ciekawości obejrze raz na rok, czymś mnie w----i i striggeruje i zamykam. Teraz średnio mam ochotę dalej to Ferrari oglądać, a szkoda.
Ale co z tego że on tego nie będzie robił skoro on tym zarządza i to jego durne pomysły będą wcielane w życie (np.: żeby wypiaskować aluminium xD)
On poza tym jego ludzie też robią partactwo - wystarczy zobaczyć chociażby ostatnio Passata dla widza gdzie nie dość że źle zamontowali pasy to jeszcze w---------i kubły bez homologacji drogowej xD
@Fennrir xD
Czekam na rozwój imby, zapowiada się nieźle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ta, chyba jeszcze z tej Alfy wyciął DPFa. A w innym aucie dla widza to tak s--------ł lakier i potem musieli to mu na nowo lakierować. To samo ten Passat gdzie zabezpieczenie podwozia kładli na rdzę xD