Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1066
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +90
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
#przegryw #rozowepaski #p0lka #atencyjnyrozowypasek #atencyjnyniebieskipasek #chadowezycie #normictwo #chad #normictwo #wygryw #zwiazki #niebieskiepaski #normik #incel #betabankomat #rozowepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
Też tak miałem. O dziwo dla niej była to zaleta, bo mnie kumple na chlanie nie wyciągali
Jeśli prowadzisz taki tryb życia mieszkając na wsi to nie masz czego się obawiać.
nie chce poznać swojej przyszłej dziewczyny przez apke bo wiem, ze tinder to gowno i nie da się tam poznać kogos normalnego same puste lale, mieszkam w większym mieście w Warszawie,nie na wsi ,wychodzę z domu kiedy ide do szkoły na spacer do fryzjera do rodziny czy np na siłownie oraz do sklepu na zakupy, chętnie bym pojechał do dziewczyny te 30-50 km ale wolałbym troszkę żeby mnie km
stylowo się ubieram jestem spokojny i cierpliwy szatyn , trenuje sporty