Wpis z mikrobloga

Nie wyobrażam sobie, niedobrze mi się robi, oraz czuje straszny cringe, kiedy przychodzi mi na myśl że będę musiał w przyszłości powiedzieć swojej pierwszej dziewczynie, że nie mam ani jednego znajomego czy kumpla a co dopiero koleżanki, i wogole w wolnym czasie z nikim nigdzie nie wychodziłem i nie wychodzę, poprostu wstydzę się tego, a kłamać tez nie chce, może jak jakaś normalna się trafi, to zrozumie to i zaakceptuje mnie takim jakim jestem.

#przegryw #rozowepaski #p0lka #atencyjnyrozowypasek #atencyjnyniebieskipasek #chadowezycie #normictwo #chad #normictwo #wygryw #zwiazki #niebieskiepaski #normik #incel #betabankomat #rozowepaski #zwiazki
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karatekid18: jak Ty chcesz kogoś poznać w takiej sytuacji? Jedynie przez jakąś appkę (powodzenia xD), ale jak nie mieszkasz w większym mieście to słabo to widzę. Nie chce Ci się wyłazić z domu to i nie będzie Ci się chciało jechać do d--y 30-50 km, bo w domu pasuje Ci siedzieć i ciężko będzie się wyrwać.
Jeśli prowadzisz taki tryb życia mieszkając na wsi to nie masz czego się obawiać.
  • Odpowiedz
  • 0
@TakiJedenKtos:

nie chce poznać swojej przyszłej dziewczyny przez apke bo wiem, ze tinder to gowno i nie da się tam poznać kogos normalnego same puste lale, mieszkam w większym mieście w Warszawie,nie na wsi ,wychodzę z domu kiedy ide do szkoły na spacer do fryzjera do rodziny czy np na siłownie oraz do sklepu na zakupy, chętnie bym pojechał do dziewczyny te 30-50 km ale wolałbym troszkę żeby mnie km
  • Odpowiedz
@Czesterek: ale zdajesz sobie sprawę, że taka osoba niekoniecznie musi być tylko dla ciebie? Zakładając, że nie traktuje związku jak zamknięcia w klatce, ma pracę /uczy się, jakieś pasje i już nie będzie miała aż tyle czasu ile to (prawdopodobnie) sobie wyobrażasz.
  • Odpowiedz