Aktywne Wpisy

Ytarka +91
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +537
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

#pytanie #gownowpis
Dobro w pojęciu dawania i nie otrzymywania nic w zamian, albo o wiele mniej.
@iEarth: nie no bez przesady. Raz człowiek jest dobry, raz niedobry. Trzeba szukać dobrych ścieżek.
@Dethrock: czyli dobro przez egoizm? Nastawienie się na siebie to trochę jednak
Każdy się różni, według mnie nie ma dobra i zła. Trzeba znaleźć tą harmonie w życiu bo niektóre decyzje nie są dla
Żeby być dobrym najpierw trzeba umieć zareagować na zło, a tu już zbyt wiele rzeczy wchodzi w gre :p
Empatia, to jest złoty środek dla mnie. Sporo razy się na niej przejechałem ale dalej w nią wierzę. Czasami myślę że nie warto ale jednak mam w nią wiarę.
Egoizm? Może trochę. Każdy z nas jest po części egoistą, choćby nie wiem jak się starał. Osobiście staram się tą
Tylko musisz uważać na tych którzy znają twoje iluzje i mogliby je wykorzystać przeciw Tobie
@evolved: Dobranoc.
@Nizax: Dyskusja z mojej strony trochę bardziej dotyczy własnego poczucia bycia dobrym, niż wizji tego, czy inni są dobrzy. Sama spotkałam osoby, które takim mianem mogłabym określić ale nie oczekuję od nich, że tacy będą cały czas. Nie zmienia to faktu, że aktualnie tacy są i są dla mnie