@151346136: @picasssss1: @johnmorra: Taki sport. To taki sam element techniki jak odpowiednie chwycenie sztangi. Nie wiem z czego beka. Jak grubasy maja maly rom przez bebzon, to jest lepiej? Gosciu ma robic mniejszy mostek, zeby lepiej wygladalo? Nie kumam.
@DywanTv: ale o co Ci chodzi? nikt się z niego nie śmieje, że robi mostek. Robi to co pozwala mu osiągnąc jak najlepszy wynik w tej konkurencji. Maksymalne skrócenie ROM przez mostek czy szerokie złapanie sztangi nie jest zakazane, więc spoko.
Beka jest raczej z tego, że wygląda to absurdalnie. Bo wygląda, tu się nie ma z czym kłócić.
@151346136: Mowisz, ze nikt sei nie smieje, a komentarz wyzej to "lel" i ze to nie powerlifting, a gimnastyka. A zrobisz chociaz te 590 total, jak on? xD
@DywanTv: lel, bo wygląda to absurdalnie wygląda czy nie? i tak, jest to gimnastyka, bo powerlifting, kojarzy się z power, siłą. A ten lift kojarzy mi się z gimnastyką. Z ziomeczka się nie śmieję, jest świetny w tym co robi. Prepisy na pozwaljaą lel z powerliftingu jako dyscypliny w niskich kategoriach, z tego lel, że to dla mnie wygląda jak gimnastyka nie powerlifting. Chyba mogę mieć z tego bekę? Czy jest
@DywanTv: pewnie, że nie zrobię, i co z tego? Tak samo jak nie pobiegnę 100m w 10 sekund nie przepłynę 50 metrów w 25 sekund nie pobiegnę maratonu w 4h nawet. nie skoczę wzwyż 1.50m w dal nie wiem 5 metrów pewnie itp itd
Czy to znaczy, że nie mogę mieć swojej opini i beki? Wyklucza mnie to z komentowania sportu? Coś Ci na głowę pada chyba. Ktoś śmie śmieć miec
@DywanTv: ja zrobię 590. To mogę się śmiać? To jest śmieszne, bo to naginanie zasad do granic absurdu. Chodzi o uprawianie sportu, przesuwanie granic, stawanie się silniejszym, a nie znalezienie bocznych drzwiczek w systemie.
Wiadomo, że naiwne i życzeniowe myślenie. Ale takie dzwiganie jest głupie.
@151346136: Z jakiego mojego sportu? Przeciez ja sam mam beke z grubasow splycajacych siady xD Kto jak kto, ale ja kija w dupie nie mam.
Juz Ci pisalem wyzej, ze opinie sobie mozesz miec jaka chcesz i o czym chcesz.
Po prostu nie wiem co Cie dziwi. Przeciez 90% lasek i mnostwo typow z nizszych kategorii tak wyciska xd To tak jakbys sie z siadow z szerokim rozstawem nog smial. Ale
ten mostek, ten rom :/
niskie kategorie to raczej gimnastyka, a nie powerlifting
nikt się z niego nie śmieje, że robi mostek.
Robi to co pozwala mu osiągnąc jak najlepszy wynik w tej konkurencji.
Maksymalne skrócenie ROM przez mostek czy szerokie złapanie sztangi nie jest zakazane, więc spoko.
Beka jest raczej z tego, że wygląda to absurdalnie.
Bo wygląda, tu się nie ma z czym kłócić.
lel, bo wygląda to absurdalnie
wygląda czy nie?
i tak, jest to gimnastyka, bo powerlifting, kojarzy się z power, siłą. A ten lift kojarzy mi się z gimnastyką.
Z ziomeczka się nie śmieję, jest świetny w tym co robi. Prepisy na pozwaljaą
lel z powerliftingu jako dyscypliny w niskich kategoriach, z tego lel, że to dla mnie wygląda jak gimnastyka nie powerlifting.
Chyba mogę mieć z tego bekę?
Czy jest
Czyli nie zrobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tyle co chlopczyk 60 kg ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak samo jak nie pobiegnę 100m w 10 sekund
nie przepłynę 50 metrów w 25 sekund
nie pobiegnę maratonu w 4h nawet.
nie skoczę wzwyż 1.50m
w dal nie wiem 5 metrów pewnie
itp itd
Czy to znaczy, że nie mogę mieć swojej opini i beki?
Wyklucza mnie to z komentowania sportu?
Coś Ci na głowę pada chyba.
Ktoś śmie śmieć miec
Wiadomo, że naiwne i życzeniowe myślenie. Ale takie dzwiganie jest głupie.
Juz Ci pisalem wyzej, ze opinie sobie mozesz miec jaka chcesz i o czym chcesz.
Po prostu nie wiem co Cie dziwi. Przeciez 90% lasek i mnostwo typow z nizszych kategorii tak wyciska xd To tak jakbys sie z siadow z szerokim rozstawem nog smial. Ale
Czemu?