@Walther00: 152 godziny na fizykę i chemię, 190 na biologię... ale 600 na religię. już sama liczba godzin matematyki (imo powinna być równa z polskim) to jakiś skandal.
jak to było "innowacyjna gospodarka"? oparta na czym, przepraszam? na literaturze i religii? no lol
Wydaje mi się, że jest coś nie halo. Nie wierzę w to, że jest matematyki tyle samo co godzin WFu - nie ma szans by to wyszło. Więc jedzie fejkiem, a to pozwala myśleć, że i z innymi przedmiotami jest też coś nie tak.
Nie wiem co się zmieniło od lat 90tych / wczesne lata 2000 kiedy chodziłem do późnej podstawówki i technikum ale wtedy religii była godzina lub chyba maks dwie w tygodniu. Z grafiki wynika ze tych godzin jest prawie na równi z innymi priorytetowymi przedmiotami (matematyka/j polski) a np. taka historia która tez była 2x w tygodniu ma mega mało godzin. Nie przewijam całego wątku bo nie mam czasu ale zalatuje mi to
Dlatego bym sprywatyzował szkoły - uczenie i tracenie czasu na takie bzdury to jest strata czasu i pieniędzy oraz marnacja ewentualnych talentów profilowanej dziedzinie. WOS ostatnio choć polityka i gospodarka dla dzieci powinny być w top 10 na pewno. Religia to co jest guzik wate jest tego o 700 godzin za dużo mimo że jest 600 bo to powinno być prywatne w kosciołach kto chce a nie szkole ogólnie syf misz masz
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rabke: Zamiast religii to nawet godziny lekcyjne z nauki o kale byłyby lepsze.
już sama liczba godzin matematyki (imo powinna być równa z polskim) to jakiś skandal.
jak to było "innowacyjna gospodarka"? oparta na czym, przepraszam? na literaturze i religii? no lol
@lakukaracza_: Proponuję lekcje LGBT. Naucz dzieci do czego służy odbyt( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wydaje mi się, że jest coś nie halo. Nie wierzę w to, że jest matematyki tyle samo co godzin WFu - nie ma szans by to wyszło. Więc jedzie fejkiem, a to pozwala myśleć, że i z innymi przedmiotami jest też coś nie tak.
@lakukaracza_: Lepiej poświęć więcej czasu synom zamiast n---------ć komentarze na wypoku.
Komentarz usunięty przez autora