Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +117
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz
bar125 +34
To już chyba wiem kto nam zafunduje kolejnego czarnego łabędzia wkrótce
#gielda
#gielda
źródło: 63de6798e0efd59117260017c52e39f903625e82f6feed2396731cc742b321ae
Pobierz

Co to się odjaniepawla? Kto pieprzy, że BB to eksperyment? Eksperymenty mają inne cele i muszą mieć mocne umocowania i pozwolenia. Określenie ukuł Maciek (lub Kuba) w BBN, gdy komentował swój wylot z programu. Bardzo się słówko spodobało Omci, która podchwyciła je, by podnieść rangę marnego programu, dla którego pracuje.
Nigdy BB nie był grą w tym sensie, że uczestnicy mieli się kosić nawzajem.
To raczej było ludzkie zoo, w którym podpatrywaliśmy ludzkie zachowania w codziennym życiu i zawsze uczestnicy dążyli do tego, by żyć zgodnie, choć powstawały konflikty, co jest normalne.
Kamil to aleksytymik, który jednakowo reaguje na przytulanie z Ewą, kierowany do niego hejt, głód, smakołyki - dostraja tylko do nich minę i to dość nieudolnie. On tak nie gra, on taki jest - pooglądajcie sobie jego filmiki na YT.
W dodatku jest niesympatyczny, wciąż wbija szpile i dokucza w każdej możliwej sytuacji.
Mówicie, że po programie nie będzie mógł się opędzić od lasek. Really? Do tej pory wszystkie go opuszczały, bo był i jest dziwny, ma wybujałe ego, za którym kryje się po prostu przeciętniak.
Wyobrażam sobie jak znakomity byłby program bez Kamila, gdyby odpadł zamiast Przemka.
I nie, nie lubię "wafli".
#bigbrother
@Not_: Gdzie masz definicję tego programu? BB jest po to, aby skonfrontować ze sobą różne charaktery pod presją 100.000 złotych i chwili sławy.
Jakby Kamil odpadł zamiast Przemka to oglądalibyśmy
Nigdzie nie utrzymywałam, że moje zdanie o Kamilu jest obiektywne, subiektywnie go nie szanuję ani nie lubię.
Doceniam, że odpowiedziałeś merytorycznie.
ja akurat dużo cennej nauki wynoszę właśnie z BB2.
świetny przykład ułomności charakterów i folgowania najniższym instynktom. festiwal obłudy, hipokryzji i ześwinienia, przypomina mi sugestywnie do czego zdolny jest,
z pozoru miły i ładny człowiek.
może jednak nieprzypadkowo wybrano do tej edycji postaci przeciętne, powierzchowne
a przekonane o swojej wyjątkowości i nieomylności.
budujące swoją wartość w necie. karykaturą takiej postaci w BB1 była Juszes.
@Not_: Wręcz przeciwnie, on odczuwa bardzo dużo silnych i skrajnych emocji, jednakże to, co go odróżnia od innych to to fakt, iż on te emocje kieruje nie na zewnątrz, do innych, tylko do wewnątrz, wgłąb siebie. On nie pokazuje prawdziwych emocji innym, może tym, którym nie ufa, a może uważa