Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +21
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

Co to się odjaniepawla? Kto pieprzy, że BB to eksperyment? Eksperymenty mają inne cele i muszą mieć mocne umocowania i pozwolenia. Określenie ukuł Maciek (lub Kuba) w BBN, gdy komentował swój wylot z programu. Bardzo się słówko spodobało Omci, która podchwyciła je, by podnieść rangę marnego programu, dla którego pracuje.
Nigdy BB nie był grą w tym sensie, że uczestnicy mieli się kosić nawzajem.
To raczej było ludzkie zoo, w którym podpatrywaliśmy ludzkie zachowania w codziennym życiu i zawsze uczestnicy dążyli do tego, by żyć zgodnie, choć powstawały konflikty, co jest normalne.
Kamil to aleksytymik, który jednakowo reaguje na przytulanie z Ewą, kierowany do niego hejt, głód, smakołyki - dostraja tylko do nich minę i to dość nieudolnie. On tak nie gra, on taki jest - pooglądajcie sobie jego filmiki na YT.
W dodatku jest niesympatyczny, wciąż wbija szpile i dokucza w każdej możliwej sytuacji.
Mówicie, że po programie nie będzie mógł się opędzić od lasek. Really? Do tej pory wszystkie go opuszczały, bo był i jest dziwny, ma wybujałe ego, za którym kryje się po prostu przeciętniak.
Wyobrażam sobie jak znakomity byłby program bez Kamila, gdyby odpadł zamiast Przemka.
I nie, nie lubię "wafli".
#bigbrother
Ja jednak nie widzę w Kamilu emocji, nie dostrzegłam świeczek w jego oczach ani prawdy w uniesieniu w czasie rozmowy w kuchni o kastecie. Dla mnie to wciąż teatr. No zobaczymy, może kiedyś dowiemy się więcej.
Ave!