Wpis z mikrobloga

#steam #steamcontroller #pcmasterrace
kontroler steam jest teraz w cenie 22 zł + szacowany koszt wysyłki 47 zł i szacowana suma to 69 zł. Warto zamówić? Pada nigdy nie miałem, gram na klawie i myszce, a jeśli bym chciał kupić jakiegoś innego pada od dobrych firm, to ceny zaczynają się od 100 zł w górę.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wysuszony: ogólnie podsumowując: do 100 zł (bo steam twierdzi że cena wysyłki może być wyższa) to nic lepszego, markowego nie znajdę? Pad byłby stricte casualowo używany, nie będzie tyrany 24/7, bardziej używany w celu odskoczni od klawy i myszki jeśli będzie taka możliwość.
  • Odpowiedz
@Caban1908: XOne działa out-of-the-box. DS4 wymaga nieoficjalnego oprogramowania. SC działa tylko ze Steamem, ale frajda podczas konfigurowania jest spora. A jak się odpowiednio skonfiguruje pod siebie i przyzwyczai do niego, to później sam wpada w ręce zamiast klawiatury i myszy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Koloses: to się doigrałem XD
"Wygląda na to, że od kilku godzin wielokrotnie próbujesz dokonać zakupu. Poczekaj chwilę, a potem spróbuj jeszcze raz."
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Antlioon: gdzie taki można znaleźć? Jakieś dwa lata temu kupiłem za 140 i to nie nowy na kabel, teraz nawet takiego nie znaleźć

Edit: sorry, myślałem że mówisz o xone a nie o 360
  • Odpowiedz
@Caban1908: z tego co było mówione to już wycofują sprzedaż tego pada więc już raczej nie kupisz xD Tak tanio bo chcą się pozbyć go z magazynów przed premierą HL. Alyx bo to będzie tylko na Valve Index.
  • Odpowiedz
@Qiudo: tzn pamiętam że jakiś czas temu (chyba koło roku) to też był za 22 ziko. Myślałem że ta cena jak podyktowana tylko z powodu autumn sale ale na łowcy gier też właśnie doczytałem że wycofuja kontroler.
  • Odpowiedz
@Antlioon: No dostaniesz... Używaną rozjebundę ze zużytymi analogami. Pady od x'a są dobre jak są w miarę nowe. Po pewnym czasie analogi tracą precyzję i nie nadają się do niczego poza fifą. Polecanie używanego, kilkuletniego pada za 80zł to kiepski żart.
  • Odpowiedz