Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jakie najgorsze/najdziwniejsze zachowania kobiet poznaliście po zamieszaniu z nią? xD
I oczywiście w drugą stronę - #rozowepaski podajcie zachowania #niebieskipasek, które po zamieszkaniu z nim wyszły i okazały się ciężkie do życia xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
raz w życiu byłem zmuszony do skorzystania z tego wątpliwego luksusu, jak miałem może z 8 lat
ból nie do opisania
dziecięcy umysł nie jest w stanie pokonać oporu zwieraczy które nie potrafią zrozumieć że komora losowania jest pusta i powinno nastąpić zwolnienie blokady
1) fifa i p---r z kolegami ponad wszystko;
2) chlanie praktycznie co weekend i robienie przy tym z siebie debila, no bo przecież po całym tygodniu pracy trzeba iść na miasto się n-----ć i odwalać szajs (takie tłumaczenie słyszałam za każdym razem);
3) Jak go poprosiłam, żeby za sobą posprzątał, to robił to z łaską i na o-------l, w
@RudyPedau: A ty wróciłbyś do laski, która odwala takie akcje? ( ͡º ͜ʖ͡º)
-przyklejanie kartek w kuchni i łazience o jakieś pierdoły, typu instrukcja spuszczania wody w kiblu od razu jak się wprowadziliśmy XD a raz jak brat wywiesił kartkę, to od razu hurr durr co to za kartka
-a kartkę wywiesił w sprawie śmieci. Idiotki
Ręce, nogi i c---a dałbym se uciąć by w końcu trafić na kogoś normalnego! Któregoś razu kumpel mi mówi że jak chce kogoś normalnego to muszę wyjść w miasto, zacząć traktować dom jak hotel i na pewno kogoś znajdę xD. Ja
Komentarz usunięty przez autora
@duncanidaho2: masz jeszcze kontakt z tą laską? ( ͡° ͜ʖ ͡°) potrzebuję dokładniejszych instrukcji XD
Niedługo mam zamieszkać z niebieskim i chciałam zobaczyć jak to czasami wygląda i co ludzi denerwuje xD
Oby nie wyglądało to jak większość historii tutaj ;D
@LilyOfTheValley: niedopasowanie charakterów
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pangia: od swojego pierwszego komentarza nie chciało mi się nadrabiać, ale jednak żartobliwie opisana zła półka w lodówce stanowiła wyjątek w tym co czytałam (no a trochę tego było). Dziwi mnie też z jaką złością czy nawet agresją duża część osób opisuje często nic nie znaczące pierdoły. A czy się rozstają czy nie to już nie wnikam
@Jezykkk: ma nadal palce czy już straciła?