Aktywne Wpisy
ApuApustaja +34
Początek specjalnej operacji wojskowej. 2,5 tysiąca użytkowników wykopuje fejka z z tak zwanym duchem Kijowa. Jak widać najbardziej pożądane są tutaj dezinformacja i propaganda. Będzie tego więcej
#ukraina
#ukraina
BlueTony +159
Jako czterolatek w przedszkolu grałem Jezusa na jasełkach. Najpierw mnie biczowali, a potem przybijali do krzyża na którym musiałem wisieć co niedziele, ale macie racje jakbym zobaczył drag queen to dopiero by mi namieszało w głowie.
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#zalesie #gorzkiezale #gownowpis
wczoraj w pracy leciała zetka i rysowałem kreskę za każdym razem jak to leciało. Przez cały dzień uzbierało się 14 kresek ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
@cocieboli po to ludzie wymyślili odtwarzacze mp3, telefony, spotify, DAB.
Sprawia wam przyjemność słuchanie audycji z muzyką wybraną pod 55 letnich januszy w warsztatach czy urzędach? Nie irytuje was kompresja dźwiękowa w reklamach która sprawia że każda jej milisekunda jest ultraglosna i wyrazista tak aby was wybic z rytmu? Ja po 5 sekundach osiągam irytacje lvl 9000. Reklamy w tv to samo plus ich zdebilały poziom vel grazynka mówiąca do kamery
znam takie radiowe głosy że same tylko ich słuchanie sprawia mi przyjemność. A Ich wybory muzyczne są po drodze z moimi.
Poza oczywistą przyjemnością słuchania niektórych dziennikarzy o stałe wyznaczonych porach to dochodzi jeszcze to, że nie zawsze mi się chce włączać spotify (czy to w samochodzie czy to podczas obierania ziemniaków w kuchni) więc włączam sobie radio