Wpis z mikrobloga

@o_co: @o_co: Co z tego, że reklama działa i ją pamiętam, jak gdy widzę szyld lub myślę gdzie kupić sprzęt, to od razu odrzucam Media Expert? Nawet nie patrzę czy jest taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pSzeCenYyy FFff mEtIa eGzpert , k***a wiewiórki czarnobylskie , nowa lisowska . Przez to jak często to i reklama z lisowską była puszczana to ludzie to znienawidzili . I ten ich głos!
@aksal89: byłem dziś w Media Expert i spędziłem tam przynajmniej godzinę zamawiając towar. I wiesz co? Nie słyszałem tej piosenki ani razu! Media Expert jest jedynym miejscem wolnym od reklamy Media Expert ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aż mi się przypomniała postać zagorzałego przeciwnika Wieży Eiffela, pisarza Guy de Maupassant'a. Pisał on, że codziennie jada posiłki w mieszczącej się na niej restauracji bo "to jedyne miejsce, z którego
@pw1
@cocieboli po to ludzie wymyślili odtwarzacze mp3, telefony, spotify, DAB.

Sprawia wam przyjemność słuchanie audycji z muzyką wybraną pod 55 letnich januszy w warsztatach czy urzędach? Nie irytuje was kompresja dźwiękowa w reklamach która sprawia że każda jej milisekunda jest ultraglosna i wyrazista tak aby was wybic z rytmu? Ja po 5 sekundach osiągam irytacje lvl 9000. Reklamy w tv to samo plus ich zdebilały poziom vel grazynka mówiąca do kamery
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MolibdenowyTadeusz:
znam takie radiowe głosy że same tylko ich słuchanie sprawia mi przyjemność. A Ich wybory muzyczne są po drodze z moimi.
Poza oczywistą przyjemnością słuchania niektórych dziennikarzy o stałe wyznaczonych porach to dochodzi jeszcze to, że nie zawsze mi się chce włączać spotify (czy to w samochodzie czy to podczas obierania ziemniaków w kuchni) więc włączam sobie radio