Aktywne Wpisy

faen0 +40
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: comment_gOBXwjfGGUMPX3DFd1Qxi4SGRYBx0tEg.jpg
Pobierz@MadIen: To tylko pokazuje jak mężczyźni bywają instrumentalnie traktowani przez kobiety- ma być powyżej przeciętnej i basta.
Choć oczywiście to bzdury. Powiedz to najlepszemu bokserowi w historii (lata 1985- 1988), gdy "prawdziwi mężczyźni" i to nie tylko 180+, ale i 190+ i więcej autentycznie bali się wychodzić z "karzełkiem" (według wykopu- bo miał 178cm wzrostu) do ringu ( ͡° ͜
źródło: comment_ejUe7ydQoXpLUowIMxtCR0K725BrNVbh.jpg
PobierzTo prawda, ja przy swoich 194cm czułem się tam "niski" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Kapitalista777: Nie. https://en.wikipedia.org/wiki/Average_human_height_by_country
Holandia dane z 2013 (do tego "Self-reported"): 180.8 cm
Bosnia and Herzegovina dane z 2014(Measured): 183.9 cm
A i tak najwyżsi są ludzie z gór dynarskich: 185.6 cm, jakieś 30% męskiej populacji powyżej 190cm.
@yale: tak sobie wmawiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jerzyzwierzycki: Typie, ja mam 180cm wzrostu. Po prostu jestem obiektywny i mój punkt widzenia nie zależy od punktu siedzenia.
źródło: comment_kbgRIeNm5LECyVlUlWcoW1xObRPHEVU9.jpg
Pobierz